Weblinkjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een montuur van een brillenwinkel in Eindhoven heeft u optimaal draagcomfort

Wanneer draagt u uw bril? Heeft u uw bril voor in de auto of ook voor thuis en op kantoor? In alle gevallen is het belangrijk dat u kiest voor een bril die goede glazen heeft. Alleen in dat geval weet u zeker dat de bril een toevoeging is voor uw ogen en deze niet extra vermoeit. Als u een bril verkeerd draagt of deze de verkeerde glazen heeft, zorgt dit snel voor gezondheidsklachten. Denk hierbij aan vermoeide ogen, hoofdpijn en zelfs een verkeerde lichaamshouding doordat u de kijkafstand gaat corrigeren. Bij Optiek Verhoeven werken zeer gespecialiseerde opticiens die altijd rekening houden met uw wensen en behoeften. Deze brillenwinkel in Eindhoven verlaat u altijd met een bril op maat!

Word lid van de Contactlens Comfort Club als u naar deze brillenwinkel in Eindhoven gaat

U heeft de laatste jaren keuze uit diverse verschillende zachte lenzen. Dat is ontzettend fijn. Hierdoor kiest u namelijk de lens die het beste bij uw ogen past. Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!

Deze brillenwinkel in Eindhoven streeft altijd naar innovatie

Voordat u een bril kunt gaan kiezen, moet u eerst een oogmeting laten uitvoeren door Optiek Verhoeven. De ogen zijn een van uw belangrijkste zintuigen. Iedere belemmering die uw ogen krijgen, is erg vervelend. Daarom gaat u naar Optiek Verhoeven, die gespecialiseerd is in het bieden van de allerbeste oogzorg. Hier koopt u bijvoorbeeld leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen en nog veel meer. Wilt u uw lenzen laten aanpassen, uw ogen laten meten of heeft u ingewikkelde optometrische problemen? Bij deze specialist staat innovatie voorop. Heel uw oog wordt gemeten op sterkte, maar ook op hoornvlies, traanvocht, oogleden, conditie en de druk. Heeft u de bril aangemeten gekregen en gekocht? Ook na de aankoop gaat deze service verder. Jaarlijks komt u op bezoek bij deze brillenwinkel in Eindhoven voor een serviceafspraak waarin uw ogen worden gecontroleerd.