Weblinkjes
Image default
Bedrijven

Dit is de beste manier om wateroverlast te voorkomen

Wateroverlast wilt u koste wat het kost voorkomen. Dat is niet meer dan logisch. U herkent het vast wel: u heeft al lange tijd last van een lekkage in uw bedrijf, maar het lijkt maar niet opgelost te kunnen worden. Laat u het dan maar zo? Dan ontstaan er misschien verborgen kosten van formaat. Advanced Sealing Technology (AST) werkt projectmatig om de lekkage op te lossen en nieuwe lekkages te voorkomen. We bekijken eerst waar de problemen vandaan komen en waar ze zich voordoen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt, waarin ontwerpen worden gemaakt voor de oplossingen. Deze worden uitvoerig getest. Na de implementatie vinden wij het heel belangrijk dat wij uw goedkeuring krijgen. Zo weten wij zeker dat de oplossing ook echt werkt. 

Veel meer dan producten om wateroverlast te voorkomen allen

Wilt u makkelijk wateroverlast voorkomen in uw huis? Dat is tegenwoordig heel eenvoudig waar te maken. Advanced Sealing Technology (AST) biedt een groot assortiment aan producten om wateroverlast te voorkomen. Maar dat is niet het enige. Deze specialist geeft, nadat de problemen in kaart zijn gebracht, ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. Dit doet deze specialist niet alleen naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage, maar ook bij bijvoorbeeld trainingen. Ook voeren zij preventieve berekeningen uit, zodat u weet hoe het in uw bedrijf gesteld is met het risico op wateroverlast. Denk bij deze berekeningen aan lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden en oppervlakteruwheid, die iets zegt over de mate waarin de oppervlakte van bijvoorbeeld uw producten waterafstotend zijn. 

De eigen producten van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen

Kent u de producten van Advanced Sealing Technology (AST)? Deze worden gemaakt door verschillende Amerikaanse en Europese specialisten, denk aan Hallite. AST heeft echter ook een groot aantal eigen producten in het assortiment, die in diverse hardheden en samenstellingen leverbaar zijn. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over.