Weblinkjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Welk resultaat heeft weerbaarheidstraining voor uw kind?

Merkt u dat uw kind het moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen? En heeft u het gevoel dat uw kind de laatste tijd niet meer helemaal lekker in zijn of haar vel zit? Misschien is het dan wel goed om uw kind op te geven voor weerbaarheidstraining. Tijdens deze training leert uw kind om grenzen aan te geven. Ook leren kinderen tijdens deze training te ontdekken waar hun talenten precies liggen en leren ze nee te zeggen op de momenten wanneer dat nodig is. Een goed instituut om deze weerbaarheidstraining te volgen is bijvoorbeeld ABpsyon.

De juiste weerbaarheidstraining voor elk kind

Elk kind is verschillend. En dat is maar goed ook, want hoe zou de wereld eruitzien als iedereen hetzelfde zou zijn? Al deze verschillende kinderen hebben allemaal zo hun eigen wensen en behoeften. Het is belangrijk dat er daarop wordt ingespeeld. Dat doen ze bij ABpsyon maar al te goed. Zo bieden zij vier verschillende soorten weerbaarheidstraining voor uw kind aan:

  • ‘Ho, tot hier en niet verder’
  • ‘Dol-Fijn’
  • ‘Weerbaar naar de brugklas’
  • ‘Choice’

Met deze trainingen hebben ze bij dit bureau voor psychosociale ontwikkeling de juiste optie voor alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar die last hebben van onzekerheid.

Kom erachter of weerbaarheidstraining iets is voor uw kind

Uw kind aanmelden voor weerbaarheidstraining is iets dat u wellicht niet zomaar even doet. U wilt eerst precies weten wat de training inhoudt en wat uw kind aan de training leert. Zo kunt u pas echt goed afwegen of de training iets voor uw kind is. Meld u daarom zeker eens aan voor een kennismakingsgesprek en kom erachter wat de trainingen voor u en uw kind te bieden hebben. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing maken en gaat u voor een zelfverzekerde toekomst voor uw kind.