Weblinkjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze fashionstore nabij Antwerpen staat klantenservice staat voorop

Een bezoek aan de fashionstore in de buurt van Antwerpen blijft een ervaring die je niet op het internet kunt vinden. Er gaat niks boven het fysiek aanraken van items en het persoonlijk bezichtigen ervan. Ondanks dat er tegenwoordig video’s online staan waar modellen de items dragen, zullen klanten nog steeds liever het item zelf willen passen om te zien hoe het staat. Daarnaast, wanneer je langs gaat bij Marie & Louis, profiteren alle klanten van de persoonlijke service. De medewerkers van deze fashionstore in de buurt van Antwerpen helpen je graag verder met het geven van fashion tips en styling advies. Online artikelen zijn vaak gepersonaliseerd, maar klanten willen misschien nog een stap verder gaan met persoonlijk maatwerk om precies de juiste pasvorm te krijgen.

De beste voordelen aan winkelen bij deze fashionstore in Antwerpen

Door een winkel wandelen en kleding passen is een uitstekende manier om de dag door te komen. Vooral als je graag quality time met je vrienden of zussen wilt doorbrengen, is een bezoek aan de fashionstore in de buurt van Antwerpen een ideale dagbesteding. Online winkelen biedt lang niet dezelfde voordelen. In de winkel van Marie & Louis profiteren jij en je vrienden namelijk van op maat gemaakt advies en een gezellige sfeer. Vaak kan je rekenen op een lekker kopje koffie of thee om de ervaring helemaal compleet te maken.

Ervaar zelf de kracht van mond-op-mond reclame

Beoordelingen van andere klanten zijn erg belangrijk. Zeker als je nieuwe bezoekers wilt werven naar de fysieke kledingwinkel. Bij de bovengenoemde fashionstore in de buurt van Antwerpen zullen ze weten hoe goed mond-op-mond reclame helpt. Ze streven er namelijk naar om iedere klant met een blij gevoel de winkel uit te laten gaan. Deze blijdschap werd vervolgens overgebracht aan vrienden en familie van de blije klant. Hierdoor zijn er niet alleen veel klanten relaties opgebouwd, maar komen er ook met grote regelmaat nieuwe klanten bij.