Weblinkjes
Image default
Webdesign

Waarom u moet kiezen voor het full service internetbureau Webactueel?

Het Full service internetbureau Webactueel bestaat al ruim 6 jaar en werkt iedere dag met een vast team, nog steeds met heel veel plezier aan het maken van nieuwe WordPress websites. In deze 6 jaar hebben zij ruim 235 projecten succesvol afgerond. Voor het werk dat het team van Webactueel tot nu toe deed, ontvingen zij een 8,7 als gemiddelde beoordeling! Meer dan 75 procent van de geheel vrijblijvende intakegesprekken, die vooraf gaan aan het laten maken van een nieuwe website, converteerde in een langdurige klantrelatie. Een nieuwe website laten maken duurt bij Webactueel maximaal 21 dagen. In deze 21 dagen wordt het gehele proces doorlopen, dus vanaf de intake tot de oplevering van gefinetunede website.

Een WordPress website laten maken, op welke kosten moet u dan rekenen?

Webactueel is speciaal gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Dit platform heeft geen geheimen meer voor deze professionals omdat zij er al jaren lang mee werken. Zij weten precies wat er mogelijk is bij het maken van een WordPress website. Webactueel ziet het dan ook als een uitdaging om iedere website uniek te maken. Er wordt niet gewerkt vanuit een kant en klare tamplate, maar de start begint altijd vanaf een geheel leeg scherm. U kunt verwachten als klant van Webactueel dat u een unieke en gebruiksvriendelijke website ontvangt waar u jaren mee vooruit kan. Juist omdat iedere website uniek is en anders opgesteld wordt, kunnen de kosten enigszins verschillen. U kunt een WordPress website laten maken vanaf ongeveer 1500 euro. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is zeer gunstig. De opgeleverde websites van Webactueel zijn van absoluut topniveau en kunnen u veel winst opleveren. Mocht u uw nieuwe website willen uitbreiden met meer functionaliteiten, dan kan dit met een kleine meerprijs geregeld worden.

 

 

 

Na oplevering van de gemaakte nieuwe website door Webactueel ontvangt u kosteloos nazorg

Zodra uw nieuwe website is opgeleverd begint de langdurige relatie tussen webactueel en de klanten pas echt. De periode van nazorg gaat in. Tijdens deze periode controleert het team van Webactueel geregeld uw website om te constateren dat alles nog naar behoren werkt. Ook uzelf kunt gerust contact opnemen als u nog veranderingen wenst of als iets nog niet goed werkt. Deze nazorg is kosteloos. Webactueel wil graag 100% tevreden klanten, die zij met de kosteloze nazorg willen behouden.

Gratis intakegesprek aanvragen

Bent u enthousiast geworden over de werkwijze van Webactueel? Vraag dan een gratis intakegesprek aan en laat u informeren over alle mogelijkheden voor uw nieuwe website. Ook als u eerst nog wat vragen wilt stellen kunt u gerust contact opnemen met Webactueel.

Voor meer info : website bezoeken