Weblinkjes
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom is het belangrijk om uw Vaillant ketel van onderhoud te voorzien?

Goed onderhoud aan uw cv-installatie is erg belangrijk voor uw veiligheid en wooncomfort. Laat daarom jaarlijks een onderhoud uitvoeren aan uw Vaillant ketel door een erkende vakman. Zo voorkomt u storingen en mogelijk gevaarlijke situaties. Een cv-ketel gebruikt zowel stroom als elektriciteit en met beiden kan iets misgaan. Als de ketel gas lekt kan dat een gevaarlijke situatie opleveren en zelfs brand veroorzaken. De monteur die uw ketel onderhoudt, kan een probleem vroegtijdig opsporen en verhelpen. Dit kan problemen voorkomen. Maar behalve voor een gevaarlijke situatie kan een storing er ook voor zorgen dat u in de kou zit. En dat is natuurlijk ook helemaal niet fijn.

Periodiek onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Het is aan te raden om Vaillant onderhoud in Antwerpen periodiek te laten uitvoeren. Wacht niet totdat uw ketel een storing geeft. Reparatie is dan vaak duurder, zeker als u buiten de kantooruren beroep moet doen op een monteur. Een jaarlijkse controle en schoonmaakbeurt voor de ketel kan veel problemen voorkomen. Onderdelen die wellicht aan het eind van hun levensduur zijn, kunnen tijdig worden vervangen voordat ze voor een storing zorgen. U kunt voor degelijk Vaillant onderhoud terecht bij Muysers Techniek, werkzaam in de regio Antwerpen. Uiteraard kunt u ook beroep op hen doen als de ketel gerepareerd moet worden. Soms kan de ketel door het vervangen van slechts 1 onderdeel weer jarenlang probleemloos dienst doen.

Contacteer deze specialist als u een nieuwe ketel nodig heeft

Een goed onderhouden cv-ketel gaat zo’n 15 jaar mee. Maar ook bij goed onderhoud moet de ketel uiteindelijk worden vervangen. Hiervoor kunt u terecht bij Muysers Techniek uit de provincie Antwerpen. Zij verzorgen niet alleen Vaillant onderhoud maar kunnen van dit uitstekende merk ook een nieuwe ketel installeren. U kunt hiervoor uiteraard altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u met welke kosten u rekening moet houden als uw ketel vervangen moet worden.

https://www.muyserstechniek.be/