Weblinkjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doe uw gerechtelijke reorganisatie vlotter verlopen met hulp van een advocaat

Wilt u een gerechtelijke reorganisatie aanvragen van uw onderneming om de schulden bij uw schuldeisers te kunnen betalen en uw onderneming te redden van faillissement? Bij een dergelijke procedure komen heel wat stappen en veel papierwerk bij kijken. U heeft bovendien geen garantie op succes. Daarom is het belangrijk om voor de procedure gerechtelijke reorganisatie beroep te doen op een ervaren advocaat. Deze voorziet u van juridisch advies en helpt u de juiste documenten in orde brengen. Het beste doet u beroep op een advocaat met veel ervaring in het vakdomein van het ondernemingsrecht. In Antwerpen en Brussel vindt u zo’n advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven.

Waarmee helpt een advocaat ondernemingsrecht u?

Als u een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven inschakelt voor een procedure gerechtelijke reorganisatie voorziet die u ten eerste van advies. De advocaat helpt u daarbij namelijk een reorganisatieplan op te stellen dat een grote kans heeft op slagen. Zo’n plan moet immers niet enkel haalbaar zijn voor uw bedrijf, maar moet ook de goedkeuring verwerven van uw schuldeisers. Met het advies van een ervaren advocaat ondernemingsrecht vergroten uw kansen om uw zaak te redden. Verder stelt de advocaat de nodige documenten en contacten op om de procedure zo vlot mogelijk te doen verlopen. Ook wanneer er geschillen ontstaan tussen uzelf en uw schuldeiser staan de advocaten ondernemingsrecht van dit kantoor voor u klaar met juridische begeleiding.

Reken op juridische begeleiding

Een advocaat met kennis van het vakdomein ondernemingsrecht kan u uiteraard met meer helpen dan enkel een gerechtelijke reorganisatie. Ook bij fusies en overnames, vraagstukken rond vennootschappen, intellectueel eigendom en consumentenbescherming kunt u rekenen op de kennis en het advies van uw advocaat. Zo heeft u altijd een betrouwbaar iemand die uw rechten en belangen op het gebied van ondernemingsrecht behartigt en verdedigt. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Caluwaerts Uytterhoeven? Dan vindt u op de website van het advocatenkantoor meer informatie.