Weblinkjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

De gepaste kunststof palletbox voor jouw onderneming

Als je op zoek bent naar een ideale verpakkingsoplossing die zowel in transport als in opslag efficiënt en effectief werkt, dan bieden ze bij Schoeller Allibert een gedegen oplossing. Deze specialist is namelijk continu op zoek naar de meest duurzame en doeltreffende oplossingen op vlak van verpakking. Zij willen namelijk dat je de ruimtes in een opslagplaats of laadruimte zo optimaal mogelijk gebruikt. Dat betekent niet alleen in de lengte en breedte, maar eveneens in de hoogte. Met een kunststof palletbox krijg je een stapelbaar materiaal dat je bestelt in de afmetingen die het beste bij jouw product of goed passen. Op die manier zitten jouw goederen compact en veilig verpakt en zijn ze eenvoudig verplaatsbaar binnen je eigen onderneming of per transport naar andere locaties.

Duurzaamheid is de prioriteit

Bij Schoeller Allibert willen ze hun beste beentje voorzetten om te bouwen aan een groenere toekomst. Daarom willen zij hun kunststof palletboxen zo duurzaam mogelijk maken door ze deel te laten uitmaken van een circulair model. Zo bouwen ze aan een samenwerking met allerlei bedrijven waarbij ze versleten kunststof materialen opvragen om deze te verwerken tot korrels. Deze korrels gebruiken ze op hun beurt om te werken aan nieuwe kunststof palletboxen. Wanneer je bij hen een bestelling plaatst, dan weet je dat je gebruikmaakt van gerecycled materiaal. Daarbij hoeven ze op kwalitatief vlak helemaal niet in te boeten. Het brede aanbod aan zowel gesloten als ventilerende varianten zorgt ervoor dat een enorme diversiteit aan ondernemingen bij hen terechtkunnen voor deze mooie oplossing.

Heb jij interesse?

Zie jij het zitten om deze kunststof palletbox van Schoeller Allibert te gebruiken van jouw onderneming? Kijk dan naar de verschillende mogelijkheden in hun aanbod en bepaal welke het beste zou passen in jouw opslagplaats of transporthal. Als je hier niet helemaal zeker over bent, dan moet je zeker contact opnemen met de mensen van Schoeller Allibert, zodat zij je voorzien van advies op maat. Op die manier gebruik je vanaf het begin het juiste materiaal en geniet je meteen van alle voordelen die deze kunststof palletbox voorziet.

https://www.schoellerallibert.be/