Weblinkjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professioneel reinigen van dampkappen in de horeca

Het reinigen van de dampkappen binnen je professionele keuken is een belangrijke taak die regelmatig moet worden uitgevoerd. Het is echter een onaangename taak die veel tijd vraagt en die ook regelmatig moet worden uitgevoerd door een expert. Dit om de brandveiligheid binnen je keuken te garanderen. Doe daarom beroep op een expert voor het reinigen van je dampkappen; schakel de expertise in van Valor Services Group! Dit bedrijf biedt een ruime dienstverlening aan voor zakelijke klanten met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Naast schoonmaaktaken in de horeca, kan je dit bedrijf bijvoorbeeld ook inschakelen voor ongediertebestrijding en sanitair onderhoud.

Laat de dampkappen van je grootkeuken grondig schoonmaken 

Het periodiek laten reinigen van je dampkappen in de horeca is wettelijk verplicht omwille van brandveiligheid. Valor Services Group specialiseert zich hierin. Niet enkel de dampkappen zelf krijgen een grondige reiniging, ook de kanalen, behuizing en vetfilters krijgen een grondige schoonmaakbeurt. Zo gaat je personeel binnenkort weer aan de slag in een hygiënische keuken die schoon en veilig is. Uiteraard ontvang je na de schoonmaak een attest voor de brandverzekering. De expertise van dit bedrijf beperkt zich bovendien niet tot enkel het reinigen van dampkappen. Ook de schoonmaak van de volledige keuken en de koelcellen behoren tot de uitgebreide dienstverlening.

Complete hygiëne in heel je bedrijf

Wil je niet enkel de hygiëne in je grootkeuken garanderen door de dampkappen te laten reinigen, maar ook door andere ruimtes onder handen te laten nemen? Ook dan staat Valor Services voor je klaar met een uitgebreide diensteverlening. Van ongediertebestrijding tot een dieptereiniging van alle sanitair binnen je bedrijf, de Valoristen gaan geen enkele klus uit de weg. Benieuwd naar de mogelijkheden van ongediertebestrijding of een van de andere diensten? Ga dan zeker naar de website van Valor Services Group! Hier vind je alle informatie over de mogelijkheden en kan je ook een vrijblijvende offerte aanvragen.