Weblinkjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind een accountant die de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen kan organiseren

Ben jij een ondernemer en ben je op zoek naar een accountant die de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen op een vakkundige wijze kan organiseren? Dan ben je in goede handen bij de accountants van EBS Finance West. Dit boekhoudkantoor is gevestigd in Kortrijk. Dankzij een digitale werkwijze kunnen de accountants gemakkelijk klanten uit heel Vlaanderen begeleiden, of ze nu in Gent wonen of helemaal in het noorden van het land. Het boekhoudkantoor zal je begeleiden op de manier die bij jouw situatie past en altijd vlot en helder met je communiceren over alle zaken die betrekking hebben op de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen.

Een digitaal systeem: wel zo praktisch

In het digitale tijdperk is het echt niet nodig om met papieren af te reizen naar het kantoor van je accountant. Luc Eggermont en Kenny Messiaen, de oprichters van dit boekhoudkantoor in Kortrijk, beschouwen zichzelf als ‘digital lovers’ en werken zoveel mogelijk op een digitale wijze. Als je van hun diensten besluit gebruik te maken zal de fiscaliteit van je onderneming in Antwerpen of Gent georganiseerd worden binnen een digitaal systeem. Dit betekent dat alle gegevens worden geordend in de cloud.

Bepaal zelf wat voor begeleiding je wilt krijgen

Wil jij het liefst zo min mogelijk te maken hebben met de verschillende belastingaangiftes die je in moet dienen? Het is mogelijk om de organisatie van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen volledig uit te besteden aan de accountants van EBS Finance West. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je dit alles zo zelfstandig mogelijk wilt regelen, maar op bepaalde momenten wel wat professioneel advies kunt gebruiken. Ook in dat laatste geval kun je rekenen op ondersteuning van deze accountants. Luc Eggermont en Kenny Messiaen zijn allebei gecertificeerde accountants en gecertificeerde belastingadviseurs. Zij hebben jarenlang ervaring opgebouwd in de wereld van de financiële begeleiding.

https://ebsfinancewest.be/