Weblinkjes
Image default
Bedrijven

consultancy salaris

Iedere succesvolle ZZP’er heeft op een gegeven moment meer werk dan dat hij of zij aankan. En om dit tegen te gaan zijn er een paar dingen die kunnen worden gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld het werk weigeren, wat wel zonde is van het inkomen. Of u kunt iemand in loondienst nemen. Maar bij het aannemen van een werknemer komt erg veel kijken. Vaak meer dan dat de ondernemer verwacht. Zo moet u spontaan rekening houden met salaris, loonheffing en andere administratieve werkzaamheden. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. CBBS kan u deze problemen uit handen nemen en er voor zorgen dat u probleemloos uw eerste werknemer aan het werk kan zetten.

Maar CBBS is meer dan alleen een salarisadministratiekantoor, zo kunnen wij u ook helpen met HR, personeelsadministratie, verzekeringen, consultancy, enzovoorts. Om het kort samen te vatten kunnen wij u dus eigenlijk op ieder punt betreft werknemers helpen. Heeft u moeite met het opzetten van een CAO? Geen probleem! Met de consultancy salaris functie kunnen wij u helpen om een wettelijk goedgekeurde CAO op te zetten om problemen met uw werknemers te voorkomen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen!

Wij bij CBBS hebben ons sinds de oprichting van ons bedrijf in 1983 gespecialiseerd het inrichten, ondersteunen en onderhouden van salaris en HRM producten. zo proberen wij samen met u altijd een oplossing te bedenken als dingen niet gaan zoals gepland. Wij zijn achtten persoonlijk contact met onze klanten enorm belangrijk en willen u altijd te hulp schieten waar wij kunnen. De wereld stopt nooit met draaien en evolueren dus CBBS doet er alles aan om bij te blijven bij de trends en marktbewegingen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat bedrijven zowel nu als in de toekomst gewoon hun werk kunnen doen zonder zich te moeten storten op zaken waar het bedrijf niet mee bezig hoeft te zijn.

Voor meer info : website bezoeken