Weblinkjes
Image default
Winkelen

Michael Kors schoenen voor elke gelegenheid

Nu het weer lekker weer wordt buiten is het weer hoog tijd om lekkere sneakers aan te trekken. 10 jaar geleden was ik zelf een van de weinige vrouwen die echt vaak sneakers droeg. Inmiddels is de sneaker niet meer uit ons straatbeeld te denken. Het is niet langer een schoen voor skaters en sporters. Inmiddels heeft de fashionwereld de sneaker ook omarmt. Neem bijvoorbeeld Michael Kors schoenen, dit merk staat bekend om American Sportswear, wat een chique, comfortabele stijl is. Toch hoorde de echte sneaker, met dikke zool, niet thuis in dat wereldje. Inmiddels heeft Michael Kors de sneaker toch opgenomen in het assortiment, en dat vind ik helemaal niet erg. In deze blog vertel ik je meer over het merk en haar schoenen, de sneakers van Michael Kors en andere Michael Kors schoenen die verkrijgbaar zijn. Zo leer je toch nog wat over schoenen als ik je nog niet overtuigd heb om lekker sneakers te kopen!

Het merk Michael Kors

De brein achter het merk is natuurlijk de legendarische Michael Kors himself. Hij komt uit Amerika, en staat bekend om zijn verkoop van tassen, kleding voor mannen en vrouwen, accessoires, horloges, sieraden, schoenen en geurtjes. Een paar jaar geleden waren zijn tassen helemaal trendy, en daadwerkelijk iedereen liep met zijn tassen rond. Het merk is mateloos populair onder de celebrities, maar ook voor het normale publiek wordt het steeds toegankelijker. Dit gebeurt vooral door de verkoop van schoenen en tassen die ook betaalbaar zijn. Over deze schoenen zal ik nu verder schrijven!

De classy en stoere sneakers voor elke gelegenheid

Wat ik zo leuk vind aan Michael Kors schoenen, is dat ze voor elk type vrouw wel een soort schoen hebben. Voor de jonge, stoere dame die een statement wil maken zijn er ontzettend gave hoge sneakers met een dikke zool. Voor de dame die het wat vrouwelijker en meer classy wil houden zijn er ook prachtige witte, hoogglans sneakers met een subtiel dierenprintje en kleurtje in de details. Voor de wat oudere dame die ook meer comfort nodig heeft zijn er prachtige hoge sneakers, ook met dikke zool, maar dan met wat minder opvallende bekleding. De dingen wat de sneakers zo fantastisch maakt is de aandacht die in de details zit. Daarnaast zijn de prijzen ook erg schappelijk voor een A-list merk!

Ook andere Michael Kors schoenen

Ook zijn er andere Michael Kors schoenen naast de sneakers. Op dit moment verkoopt hij aan het grote publiek een klassieke stiletto, maar ook laarzen, slippers en sandaaltjes horen tot de collectie. Hier heb je ook de keuze uit neutraal, vrouwelijk of juist lekker gek! De verscheidenheid maken Michael Kors schoenen tot one-of-a-kind en geschikt voor elke gelegenheid!

Voor meer info : website bezoeken