Weblinkjes
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare leverancier die uw verpakkingsprojecten tot een goed einde brengt

GilPack uit Kontich is niet zomaar een leverancier, ze zorgen er ook ver na aankoop voor dat uw verpakkingsprojecten van een leien dakje lopen. Machines hebben namelijk een zeer regelmatig onderhoud nodig om een zo lang mogelijke levensduur te genieten. En hoe langer uw machines leven en hoe minder kosten er aan moeten gedaan worden, hoe meer rendabel de investering voor u is. Wilt u bijvoorbeeld een palletiseermachine aanschaffen? Dan vertrouwt u zonder zorgen op deze expert. Hieronder ontdekt u meer over hun dienstverlening en aanbod.

Zoekt u een ruim aanbod en een uitstekende dienstverlening ?

Dan bent u bij deze expert absoluut aan het juiste adres. Dankzij hun decennialange ervaring in het vak, kan deze leverancier u de beste klantenservice aanbieden in verband met uw verpakkingsprojecten. Het begint allemaal al wanneer u aangeeft een deel van uw productieproces te willen automatiseren. Zij komen langs om de noden van uw bedrijf te bekijken en geven u professioneel advies gebaseerd op uw product. Sommige bedrijven hebben baat aan een bag-in-boxmachine, terwijl dit voor andere bedrijven totaal overbodig is. Een palletiseermachine is dan weer zeer handig voor het in- en uitladen van producten op paletten. Automatische palletisatie is een groot voordeel voor zo goed als alle bedrijven die werken met kratten, trays, dozen of andere blokvormige producten. En aangezien de meeste producten vervoerd worden in dozen, is dit zeker een rendabele investering. Vervolgens leveren zij alle nodige machines en installeren ze. U krijgt een duidelijke uitleg over hoe elke machine werkt, zodat uw verpakkingsprojecten op een veilige manier kunnen functioneren. Naast leverancier staan zij ook in voor het onderhoud van de verschillende machines in uw verpakkingsprojecten. Kortom, u kan in elke fase van het proces op hen rekenen.

Weet u al welke machines u wilt laten installeren?

Wanneer u een proces in uw productiehallen wil laten automatiseren voor een vlotter proces, denk er dan zeker aan om de verpakking te laten automatiseren. Deze repetitieve taak kan perfect overgenomen worden door machines en robots, maar u kan ook kiezen voor een semi-automatische machine. Werknemers blijven steeds onmisbaar, maar met bijvoorbeeld een palletiseermachine bespaart u al heel wat tijd. Bent u benieuwd naar de voordelen voor uw specifieke bedrijf? Maak via hun website een afspraak met deze expert om ze snel te ontdekken!

https://www.gilpack.be