Weblinkjes
Image default
Bedrijven

Warm? Koel af in een zwembad!

Veel mensen willen het enorm graag, een zwembad in de tuin!. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke verkoeling, maar zorgt er ook voor dat je niet naar een openbaar zwembad hoeft. Met een zwembad kun je heerlijk in je eigen tuin vertoeven en genieten van de zomer. De aanschaf van een zwembad kan een hele uitdaging zijn. Er zijn heel veel verschillende varianten beschikbaar. In deze korte blog geven we je weer waar je op moet letten bij het kiezen van een zwembad.

 

 

De soorten zwembaden waar je uit kan kiezen

Op het gebied van zwembaden is er een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar. Dit kan variëren   van opbouwzwembaden tot zwembaden die ingegraven dienen te worden in de grond. De keuze hierin is helemaal aan jou! Hieronder geven wij de verschillende soorten zwembaden weer.

 

–          Inbouw zwembaden

Dit soort type zwembad wordt ingegraven , zijn duurder in aanschaf en kunnen permanent                                                                                   ingegraven blijven. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van deze soort zwembaden.

 

–          Opblaasbare zwembaden

Deze soort zwembaden worden meestal opgeblazen en hebben vanzelfsprekend geen frame. Hierdoor zijn ze iets goedkoper dan andere zwembaden maar wel iets gevoeliger voor schade. Dit type zwembaden is vooral erg geschikt voor tuinen. Dat komt omdat deze soort zwembaden veel kleiner zijn en daardoor goed in de tuin passen.

 

–          Bovengrondse zwembaden

Dit zijn zwembaden die men plaatst op de grond. Deze zwembaden worden niet ingegraven en zijn daardoor goedkoper dan inbouw baden. Dit soort zwembaden is verkrijgbaar in verschillende groottes, vormen en dieptes.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/