Weblinkjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat effectieve brandbestrijdingsmiddelen installeren bij uw onderneming

Wilt u in uw bedrijf graag de brandpreventie op goede orde hebben, zodat eventuele risico’s zo veel mogelijk beperkt worden? Dan is het belangrijk om de juiste brandbestrijdingsmiddelen in uw bedrijf te plaatsen. Bij Fire Security, een specialist op het gebied van brandbestrijdingsmiddelen, schaft u de meest kwalitatieve materialen en producten aan die nodig zijn om een brand te bestrijden of te voorkomen. Voor veel bedrijven is een brand namelijk hun grootste nachtmerrie. Het allesverwoestende vuur kan alles vernietigen wat u zo zorgvuldig heeft opgebouwd, nog niet te spreken van immateriële schade die eventueel toegebracht wordt door de brand. Daarom is het belangrijk om de juiste brandbestrijdingsmiddelen in uw bedrijf te hebben, zodat u een beginnende of uitslaande brand zo goed mogelijk kunt bestrijden.

Veilige brandbestrijdingsmiddelen die VCA-gekeurd zijn

Een van de belangrijkste kenmerken van brandbestrijdingsmiddelen is dat deze VCA-gecertificeerd moeten zijn. Dit is niet alleen belangrijk wanneer u de brandbestrijdingsmiddelen aanschaft, maar ook wanneer u deze laat controleren. Volgens de wetgeving moeten brandbestrijdingsmiddelen namelijk structureel gecontroleerd worden. Zo moeten brandblussers gecontroleerd worden op de veiligheidspin en de locatie – is de brandblusser wel echt bereikbaar in geval van brand of andere noden? Ook voor dit periodieke onderhoud bent u op de juiste plaats bij Fire Security, die bovendien ook herstel en uitbreiding van bestaande blussystemen en brandbestrijdingsmiddelen voor u uitvoeren. Enkele brandbestrijdingsproducten die Fire Security voor u installeert zijn brandweerslangen, blushaspels, muurhydranten, blusmonitoren en schuimvormende middelen. Wilt u een complete oplossing? Kies dan voor een volledig bluswatersysteem dat zowel boven- als ondergronds aangelegd kan worden.

Schat het risico in voor het juiste blussysteem

Het is voornamelijk belangrijk dat u een brandpreventiesysteem en blussysteem laat installeren dat past bij uw onderneming en de risico’s die u draagt. Zo zal een fabriek waar met chemische middelen wordt gewerkt hele andere voorzorgsmaatregelen moeten nemen dan een kledingwinkel. Fire Security staat echter klaar voor beide ondernemers en allen daartussen. Bekijk de website voor alle contactgegevens en neem contact op.

https://firesecurity.be/