Weblinkjes
Image default
Zakelijk

Dozen in Brussel bestellen?

Bent u woonachtig in de omgeving van Brussel en wilt u graag dozen bestellen? Dat is geen enkel probleem bij de Dozenhal! Wij leveren namelijk meer dan 2500 verschillende formaten kartonnen verpakkingsmaterialen in zowel België als in Nederland. U kunt onze grote voorraad ontdekken door een kijkje te nemen in onze zogenaamde ‘dozenzoeker’. Hierbij hoeft u enkel uw gewenste afmetingen door te geven, dan geven wij u een selectie van producten die voldoen aan uw wensen. Ook krijgt u direct een offerte hierbij zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het fijne hiervan is dat als u vandaag uw bestelling plaatst wij alles eraan doen om de volgende dag uw bestelling op locatie te leveren. 

Waarom dozen in Brussel laten leveren door Dozenhal?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist uw dozen in Brussel moet bestellen bij de Dozenhal. Wij geven daar graag antwoord op. Zoals u al eerder kon lezen kunt u kiezen uit meer dan 2500 verschillende formaten waardoor er altijd een geschikte doos (of ander verpakkingsmateriaal) voor u tussen zit. Zit uw perfecte formaat er toch helaas niet tussen? Ook dat is dan geen enkel probleem. Bij de Dozenhal kunt u namelijk ook uw producten op maat laten maken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw gewenste afmetingen doorgeven en het aantal stuks dat u graag wilt bestellen, wel geldt hiervoor een minimaal aantal van 50 verpakkingsmaterialen. Bovendien geeft dit ook nog eens de mogelijkheden om de verpakkingen te bedrukken met bijvoorbeeld een logo, slogan of andere afbeelding. Zo kunnen uw klanten meteen herkennen waar het pakket van afkomstig is. Ook kunt u bij de Dozenhal producten vinden geheel binnen uw budget. Zo kunt u onze budget materialen kiezen met enkele golf óf als u iets meer te besteden heeft met dubbele golf. 

Welke andere verpakkingsmaterialen kan ik vinden op de website?

Op de website van de Dozenhal kunt u nog vele andere verpakkingsmaterialen vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen die de producten extra bescherming kunnen geven zoals bijvoorbeeld een luchtkussenfolie of extra stevige tape. Voor het hele assortiment met kartonnen dozen in Brussel kunt u een kijkje nemen op onze website.

Gerelateerde artikelen

Black Friday 2021 Belgiƫ: wat te verwachten?

Uw woning inrichten voor maximale productiviteit tijdens het thuiswerken