Weblinkjes
Image default
Zakelijk

Black Friday 2021 België: wat te verwachten?

Black Fiday wordt steeds populairder in België. Niet alleen onder de consumenten maar ook bij de winkels. Dit zorgt voor steeds meer solden die steeds langer duren. Maar wat kunnen we dit jaar verwachten? Dast vertel ik je in onderstaand artikel.

Black Friday verschuift naar Black Week

In het begin van Black Friday, wanneer het net van Amerika naar België kwam, waren de koopjes alleen op die ene vrijdag te verkrijgen. Dit is elk jaar de vrijdag na de dag dat Thanksgiving in de Verenigde Staten gevierd wordt. Tegenwoordig zien we steeds vaker een Black Weekend komen. Dit houdt in dat veel winkels hun aanbiedingen een heel weekend laten gelden. Maar zelfs een hele week aan deals is niet gek meer. Dit is de zogenaamde Black Week. Vaak lopen deze deals door tot en met Cyber Monday, de maandag die helemaal in teken staat van online shoppen. Black Friday is een tijd van plezier, want je kunt dan je favoriete producten voor veel minder geld kopen. Dit zorgt ervoor dat je veel geld bespaart. 

Welke winkels hebben dit jaar de beste deals

Er doen natuurlijk erg veel winkels mee aan Black Friday, en dit worden er aankomend jaar waarschijnlijk nog meer. Ze kunnen natuurlijk niet achterblijven op de concurrenten. Welke winkel de beste deals gaat hebben is lastig te voorspellen. Maar we kunnen er wel vanuit gaan dat Bol.com heel veel aanbiedingen zal hebben gezien hun enorme assortiment van alles en nog wat. De Bol.com Black Friday deals zullen kortingen hebben tot wel 70%. Hierdoor haal je jouw elektronica, kleding, woonartikelen en nog veel meer goedkoop in huis. Maar ook bijvoorbeeld Amazon en Dreamland zullen naar verwachting erg goede aanbiedingen hebben tijdens aankomende Black Friday. Genoeg keuze dus.

Hoe vind je deze deals?

Aangezien we ervan uit gaan dat Bol.com heel veel deals gaat hebben vraag je je vast af hoe je deze deals dan gemakkelijk kunt vinden. Dit is erg makkelijk. Er zijn namelijk speciale websites te vinden die voor jou alle Black Friday deals verzamelen. Zo is er de website Blackfriday-deals. Daar vind je een handig overzicht van alle geldige deals. Ook kan je kijken of jouw favoriete winkel meedoet aan Black Friday en zo alle solden van die winkel bekijken. Houd deze site dus goed in de gaten tijdens Black Friday en mis niets. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke Black Friday.

https://www.mijnwolfslag.nl/kantoorartikelen-leiden/