Weblinkjes
Image default
Tuin en buitenleven

Maak de tuin van je dromen

De tuin is vaak een verlengstuk van je huis. Veel mensen vinden het daarom fijn om veel tijd in hun tuin door te brengen. Vooral in de zomer wordt er veel tijd in de tuin gespendeerd. Je wilt daarom natuurlijk dat je tuin er leuk en sfeervol uitziet.

Zorgt voor licht

Een van de belangrijkste dingen in je tuin is de verlichting. Je wilt er immers ook ’s avonds kunnen zitten. Buiten dat het functioneel is draagt het ook bij aan de sfeer. Tegenwoordig hebben buitenlampen geen stekker nodig. Deze krijgen dan energie van doormiddel van de zon. Als je lampen gaat kopen zorg dan niet dat je een grote lamp koopt maar liever een paar kleine lampjes. Als je deze verspreidt door de tuin dan krijg je een mooi geheel. Een kersslinger tegen je schutting kan al voor veel sfeer zorgen.

Houten meubels

Als je de tuin gaat aankleden zorg er dan voor dat je gebruikt maar van houten meubels. Dit oogt altijd gezelliger dan plastic meubels. Kies bijvoorbeeld een houten tafel die je aankleed met leuke plantjes. Als je verder kussentjes in de stoelen legt en gaat voor een vloerkleedje dan heb je een leuk zithoekje. De meeste vloerkleden voor buiten zijn water- en vuilafstotend.

Bloemen en planten

Het belangrijkste in je tuin zijn natuurlijk je bloemen en je planten. Je wilt natuurlijk wel een tuin waar iets van groen in staat. Je kunt verschillend bloemen of boompjes verplaatst in je tuin zetten. Ook kun je bijvoorbeeld bloemen in een grote pot gebruiken als afscheiding van bijvoorbeeld je zithoekje. Wanneer je geen groene vingers hebt dan kun je er altijd voor kiezen om nep planten in je tuin neer te zetten. Tegenwoordig zie je bijna geen verschil meer tussen nep- en echte planten

https://www.boomstamtafel.be/houten-tafel/