Weblinkjes
Image default
Bedrijven

Veilige en stijlvolle poorten voor uw oprit

Poorten voor de oprit maken uw woning veiliger en geven u meer gevoel van privacy. Maar dat hoeft niet te betekenen dat deze poorten voor uw oprit er intimiderend of afschrikwekkend uit moeten zien. Nee hoor, mooi ontworpen poorten voor de oprit kunnen juist een aanwinst zijn voor de uitstraling van uw tuin en van uw woning. Het bedrijf Poortland is een bedrijf dat poorten ontwerpt die prachtig aansluiten bij uw wensen, bij de stijl van uw woning en bij uw oprit.

Denk aan deze twee aspecten bij de aankoop van opritpoorten

Als u overweegt poorten voor de oprit te laten ontwerpen en installeren, dan heeft u bij Poortland een flinke keuze uit materialen, stijlen en functionaliteiten. Verder zijn er wel altijd twee zaken waarop u moet letten als u poorten voor uw oprit aankoopt:

  • Kies voor een volledig geautomatiseerde tuinpoort. Een poort met de hand openen en sluiten is namelijk een heel gedoe. Laat u een nieuwe poort ontwerpen? Laat dan elektromechanica in bouwen. Daarmee bedient u de poort vanop afstand. Het plaatsen van sensoren is een handige manier om de poort automatisch open en dicht te laten gaan. Wilt u zien wie er voor de poort staat? Dan kan dit door middel van parlofonie of videofonie. Zo communiceert u met uw bezoekers, zonder dat u direct de deur uit hoeft.
  • Maak een weloverwogen keuze qua materiaal. Er zijn zoveel vormen, soorten en maten als u een nieuwe poort laat vervaardigen, dat u door de bomen wellicht het bos niet meer ziet. Grofweg worden poorten meestal uit staal, aluminium of hout gemaakt. Ieder materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Wilt u een poort die garant staat voor veiligheid en stevigheid? Kies dan voor een poort uit staal bijvoorbeeld. Dit materiaal laat ook een sierlijk design toe. Massief hout daarentegen heeft een meer klassieke en robuuste uitstraling. Door de juiste keuze voor een materiaal, of door deze materialen juist te combineren, kunt u de perfecte tuinpoort laten ontwerpen.

Maak een afspraak met deze specialist

De poorten voor uw oprit zijn uiteraard afhankelijk van uw unieke situatie. Laat u daarom adviseren door een expert in deze branche, zoals Poortland. Aarzel dus niet om bij hen een prijsaanvraag te doen.