Weblinkjes
Image default
Woning en Tuin

Unieke aluminium binnendeuren in stalen look

Wanneer je houdt van een stalen look en minimalistisch design, dan passen de aluminium binnendeuren van IDA wellicht bij jouw woonwensen. Bij IDA (Interior Doors Aluminium) kun je terecht voor deuren die een stalen uitstraling hebben, maar gemaakt zijn van aluminium. Hier zitten meerdere voordelen aan verbonden. Zo is aluminium lichter dan staal en is een deur van aluminium slanker dan een deur van hout. Doordat bij IDA gebruikt wordt gemaakt van sterk aluminium en aluminium makkelijk te onderhouden is kun je rekenen op een lange levensduur. Bovendien is aluminium een volledig recyclebaar materiaal waardoor het hergebruikt kan worden. Kies je voor de aluminium deuren van IDA, dan kies je voor een duurzaam product.

Hoe passen aluminium deuren binnen jouw interieur?

Bij IDA kun je aluminium binnendeuren en binnenwanden verkrijgen die naast aluminium uit glas vervaardigd worden. Hierdoor hebben de deuren en wanden een uitgesproken transparant karakter en zijn ze makkelijk in te passen in diverse interieurstijlen. De openheid verbindt ruimtes met elkaar en laat licht de vrije loop. Daarbij kun je zelf de kleur van de frames van de deuren en wanden bepalen. Zo kun je ze precies laten aansluiten bij jouw woonruimte en kleurenschema. Het lakwerk wordt gedaan met een speciale poederlak met hamerslag effect wat de stalen look creëert. Je kunt kiezen voor enkele deuren, dubbele deuren of pivot- of taatsdeuren. Maak je binnendeuren ten slotte compleet met een moderne, klassieke of industriële deurklink.

Wooninspiratie opdoen

Denk je dat de aluminium binnendeuren van IDA perfect zouden passen bij jouw interieur en wil je graag meer weten? Dan kun je terecht op de website van IDA. Hier vindt je foto’s van projecten en kun je direct wooninspiratie opdoen. Ook vind je op deze website een locator waarmee je de dichtstbijzijnde IDA-dealer in jouw omgeving kunt vinden. De deuren en wanden kunnen helemaal op maat gemaakt worden, zodat ze perfect tot hun recht komen in de betreffende woonruimte.

https://idadoors.com/