Weblinkjes
Image default
Bedrijven

Een industriële stoomketel met een hoog rendement

Heeft u een stoomketel nodig voor het opwekken van warmte in uw bedrijf? Wilt u niet de hoofdprijs betalen, maar wel een hoogwaardige stoomketel aanschaffen? Bij Novum kunt u gegarandeerd terecht voor een ketel van hoge kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Ze leven zowel lagedruk als hogedruk stoominstallaties, allen met een uitstekend hoog rendement. Het is dus een verstandige keuze om voor Novum te kiezen bij de aanschaf van een industriële lagedruk of hogedruk stoomketel. Lees snel verder om erachter te komen hoe ze die hoge kwaliteit behouden!

Vakmanschap en innovatie: een stoomketel van Novum

Bij Novum staan vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel. In Nederland zijn er hoge eisen gesteld op het gebied van milieu en energieverbruik. Om die reden hebben ze bij Novum een productlijn industriële stoomketels ontwikkeld die met een vuurgang-waterpijp principe werken. Dit betekent dat er aan die strenge eisen voldaan kan worden. Daarnaast blijven ze bij Novum altijd werken aan nieuwe verbeteringen, om altijd een stapje voor te zijn. Bij Novum houden ze zich altijd bezig met het uitbouwen van verdere technieken. Daarvoor houden ze intensief contact met hun afnemers, zodat ze gezamenlijk projecten kunnen realiseren, technisch inzicht kunnen opdoen en kosten kunnen drukken. De productlijn van lagedruk stoomketels bestaat uit de Novumax LD en LD-HD. Daarnaast zijn er hogedruk stoomketels beschikbaar in de modellen Novumax HD, HDE en HD-D. Bekijk het aanbod en kies de stoomketel die bij uw toepassing past!

Bent u geïnteresseerd?

Bent u ook zo enthousiast over de stoomketels van Novum? Ze helpen u graag met het vinden en aanschaffen van het juiste model voor uw toepassing. Neem snel contact met ze op en laat u adviseren door de vakkundige medewerkers. Ze verschaffen u graag met meer informatie over de verschillende opties en mogelijkheden. Kies vandaag voor een partner in hoogwaardige stoomketels en merk zelf het verschil!

https://novum.nl/