Weblinkjes
Image default
Woning en Tuin

Specialist in bestraten Breda

Op weg naar een prachtige tuin? Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Dankzij het werk van specialisten, ziet een aangelegde tuin er stukken beter uit dan een tuin van eigen hand. Maar waar haalt u de specialisten voor de sierbestrating zo gauw vandaan? Dat is geen enkel probleem. De vakmensen van Egalisee Bestratingen bezoeken geregeld voor het leggen van bestrating Etten Leur.

Breda, Etten-Leur; de gehele regio

Wij kennen de prachtige tuinen in deze mooie gemeente. Dat is ook niet zo vreemd, want heel wat tuinbestrating in Etten Leur is van onze hand. Het leggen van keramische buitentegels is onze specialiteit. Kiest u voor de mensen van Egalisee, dan doet u dit om een prachtig tuinpad te laten leggen of een sprankelend terras. Natuurlijk denken wij vooraf graag met u mee over de mooiste tegels en de vorm van tuinpad of terras.

Particulieren als bedrijven

Ook Schellevis, hardsteen en kinderkopjes behoren tot ons assortiment. Als professioneel bestratingsbedrijf zijn wij aanwezig in de gehele regio Breda. Wij bedienen klanten groot en klein, zowel particulier als bedrijf. Onze projecten zijn soms in een halve dag klaar, maar duren soms ook een week of langer. Het hangt er maar net van af welke wensen door u als afnemer worden geuit. Naast terrassen en tuinpaden leveren wij ook een prachtig bestrate oprit af. ‘Bestrating Breda’ is dan ook de beste zoekterm in Google om Egalisee bestratingen mee te vinden. Bekijk rustig onze website en lees alles over ons bedrijf. Ook vindt u hier een hoogwaardig portfolio. Zoals u zult zien is Egalisee er ook voor allerlei andere tuinwerkzaamheden. Ook de mooie projecten die wij op onze naam schreven vindt u op onze website terug. Wie weet, doet u hier ideeën op om in uw eigen tuin tot leven te laten komen. Contact leggen en om een offerte vragen is eenvoudig. U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Voor meer info : website bezoeken