Weblinkjes
Image default
Dienstverlening

Los uw vervuilingsprobleem professioneel op met een bodemsaneringsproject

Bij een bodemsaneringsproject wordt aan de hand van saneringstechnieken uw vervuilde terrein aangepakt. Een ware specialist op het gebied van verontreinigde terreinen is Santerra. Dit professionele bedrijf koopt verontreinigde terreinen aan en voert onder meer bodemonderzoeken en -analyses uit tegen voordelige prijzen. Daarnaast zetten de vakkundige medewerkers van Santerra zich ook in voor bodemsanering indien u het terrein op een later moment wenst te verkopen. Dit bedrijf denkt in alle situaties met u mee in passende oplossingen en levert saneringswerkzaamheden volledig op maat.

Laat een sanering uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf

Bent u specifiek geïnteresseerd in de mogelijke bodemsaneringsprojecten voor uw verontreinigde terrein? Dan is Santerra uw partner voor de saneringswerkzaamheden. Door het inzetten van professionele bodemsaneringstechnieken lost Santerra uw vervuilingsprobleem op. Deze bodemsaneringstechnieken zijn in situ technieken zoals grondwaterbehandeling, oliewaterafscheiders en striptorens. Bodemluchtextractie en -injecties van onder meer melasse vallen eveneens onder de in situ technieken. Ex situ technieken omvatten ontgraven, aanvullen, sloop of gehele opkuis van het terrein. Ontvangt u graag meer uitleg over de diverse saneringstechnieken, dan zijn de medewerkers van Santerra u graag van dienst.

Uw terrein krijgt een saneringsproject op maat

Spreekt de dienstverlening van Santerra u aan en zou u professionele hulp op maat willen ontvangen bij het oplossen van de uiteenlopende vervuilingsprobleem op uw terrein? Dan brengt Santerra graag de saneringsmogelijkheden samen met u in kaart. Dit bedrijf draagt zorg voor uw gehele bodemsaneringsproject waarbij u mag rekenen op de inzet van professionele technieken voor optimale resultaten. Bovendien worden alle saneringswerkzaamheden uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat. Via de website vult u een contactformulier in waarna u gecontacteerd wordt door een medewerker van Santerra. Doet u liever eerst een impressie op van de concrete werkzaamheden van dit saneringsbedrijf? Bezoek dan eens de website voor een overzicht aan projecten die inmiddels gerealiseerd zijn.

https://www.santerra.be/