Weblinkjes
Image default
Dienstverlening

Vertrouw op deze experts in licht en geluid

Staat er een groot feest met veel genodigden in uw agenda? Of net een kleinschaliger, zakelijk evenement? De verhuur van licht en geluid zorgt voor een totaalervaring die uw gasten zich nog lang zullen herinneren. Pro Industries, gevestigd in Turnhout, staat klaar met het juiste advies over sfeerverlichting, klank en nog zoveel meer. Wil u graag meer weten over de verhuur van licht en geluid? Wij leggen het hieronder met alle plezier even uit.

Ontdek het verhuuraanbod van het bedrijf

Het is niet nodig om alle benodigdheden aan te kopen, u kan ze gewoon huren voor een bepaalde tijd. Pro Industries heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied op de teller staan. Zij hebben zonder twijfel het materiaal beschikbaar dat u in gedachten heeft voor de verhuur van licht en geluid. Het transport van de gekozen verhuurde licht-en geluidsinstallaties verloopt bovendien altijd even vlot, omdat ze zo compact en licht en gewicht zijn. Al het gekozen technisch materiaal is eenvoudig in gebruik zodat u meteen zelf aan de slag kan. Zou u toch liever op safe spelen en vertrouwen op de professionals? Maak u geen zorgen, zij staan 24/7 klaar met de juiste technische ondersteuning. Zo wordt geen enkel feestje of evenement te lang onderbroken en kunnen uw gasten meteen verder genieten.

Vraag een offerte aan

Wil u graag zelf profiteren van de verhuur van licht en geluid? Pro Industries heeft een antwoord op al uw vragen en bedenkingen. U kan rekenen op eerlijk en deskundig advies, huurcontracten op basis van klantvriendelijke prijzen en correcte service achteraf. Neem contact op met de medewerkers om meteen aan de slag te gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een op maat gemaakte offerte aan te vragen vooraleer u start met de verhuur van licht en geluid. Twijfel niet langer, Pro Industries heeft zich op verschillende evenementen al bewezen als sfeermaker!    

https://www.proindustries.be/home/