Weblinkjes
Image default
Gezondheid

Laserontharing

De perfecte laserontharing

Je haar weg laten laseren is een efficiënte manier om van je lichaamshaar af te geraken. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in, de perfecte laserontharing. Wel, wij geven je een aantal zaken mee die onlosmakelijk verbonden zijn met de perfecte laserontharing.

Hoe werkt de perfecte laserontharing?

Een laser is eigenlijk niet meer dan licht op een bepaalde golflengte. Een lage golflengte werkt in op het melanine van ongewenste haartjes. Het pigment wordt op die manier verhit en werkt als warmtegeleider om door te dringen tot de haarwortel. Deze haarwortel wordt vervolgens verschroeid, waardoor er geen haar meer kan uitgroeien. Daar heb je meteen de verklaring voor het resultaat van de perfecte laserontharing.

De perfecte laserontharing heb je zelden meteen

Verwacht je een onmiddellijk perfect resultaat van je laserontharing, dan moeten we je teleurstellen. Het duurt een tijdje vooraleer de haartjes uitvallen. Vaak zijn er ook wel enkele behandelingen nodig om de haartjes weg te krijgen. Afhankelijk van je haarkleur, dikte, huidtype en zone kant het wat langer wachten zijn op het perfecte resultaat

Bereid je goed voor op de perfecte laserontharing

Je goed voorbereiden op de laserbehandeling? Dat begint met een scheerbeurt 24u tot 48 uur voor de sessie. Dit voor elke zone behalve de bovenlip. Gebruik tot 4 weken voor de behandeling geen zelfbruiners en mijd ook de zonnebank. Verder mogen de haartjes in principe ook niet ontkleurd worden of geëpileerd tot 4 weken voor de behandeling. Ga je naar je behandeling zorg dan dat je huid vrij is van cosmetische producten.

 

Wel even wat roodheid

De perfecte laserontharing gaat ongetwijfeld een beetje gepaard met wat roodheid. Ongeveer 10 dagen na de eerste behandeling beginnen de haartjes uit te vallen. Tussen verschillende sessies kan je je scheren, maar niet waxen of harsen.

 

Op zoek naar de perfecte laserbehandeling?

 

Wil je de perfecte laserbehandeling laten uitvoeren? Spring dan eens binnen bij So Clean Clinic. Wij zijn thuis in laserbehandelingen, kennen ons vak en zorgen voor de perfecte behandeling. Wij vertellen je er graag meer over en komen tot het best mogelijke resultaat. Heel wat mogelijkheden staan op onze website, maar ben je niet zeker en zit je nog met vragen, neem dan zeker contact op.

Voor meer info : website bezoeken