Weblinkjes
Image default
Dienstverlening

Met Stock Music versterk jij jouw boodschap

Je bent onbewust wel bekend met Stock Music. Dit Music is muziek die speciaal gemaakt wordt om te gebruiken in audioproducties, zoals radio, computerspellen en soundtracks. Deze muziek wordt speciaal voor bepaalde toepassingen gebruikt, zodat een boodschap versterkt wordt. Bij Earforce kun je terecht voor het laten maken van Stock Music. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor de meest uiteenlopende audioproducties.

Kies uit verschillende soorten Stock Music

Stel, je bent een film aan het kijken of een computerspel aan het spelen en je merkt dat de muziek steeds dreigender wordt. Krijg je dan een ander gevoel bij de film of het computerspel? Waarschijnlijk wel. Muziek draagt namelijk bij aan het gevoel dat je ervaart. Stock Music wordt dan ook over het algemeen veel gebruikt als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. Bij Earforce vind je veel soorten muziek die de sfeer in een audioproductie benadrukt. Denk aan gespannen, vrolijk of romantisch.

Stock Music brengt meerdere voordelen met zich mee

Op de radio hoor je vast en zeker wel eens je favoriete nummer voorbijkomen. Een radiozender betaalt een specifiek bedrag aan de maker van dat nummer. Hier ben je al snel veel geld aan kwijt. Stock Music van Earforce kan de oplossing bieden. Het is namelijk een goedkopere optie, omdat je bij gebruik alleen de kosten voor het gebruiksrecht betaald en is de muziek dus vrij van andere rechten. Bovendien wordt de kwaliteit van de muziek behouden.

Waarvoor wil jij Stock Music gebruiken?

Wil jij Stock Music gebruiken ter versterking van jouw reclame, podcast of andere audioproductie? Schakel dan Earforce in en maak je niet langer druk over de kosten die aan muziek verbonden zijn. In het ruime aanbod van deze audiospecialist vind je ongetwijfeld de muziek waar jij naar op zoek bent. Neem gerust contact op met de specialist om de mogelijkheden te bespreken.