Weblinkjes
Image default
Beauty en verzorging

Geen hoofdpijn meer

Heb jij ook regelmatig last van migraine? Migraine kan een veelvoud aan oorzaken hebben, maar je levensstijl is bijvoorbeeld ook van grote invloed. Maar het kan ook zo zijn dat je erfelijk belast bent met klachten van hoofdpijn en in die gevallen valt er den helaas ook niet veel winst te behalen in het veranderen van je levensstijl. Soms helpt een pijnstiller, maar dat werkt soms juist niet en dan zit je met nog meer hoofdpijn.

Belangrijk is om in acht te nemen dat hoofdpijn allerlei soorten kent. Zo heb je bijvoorbeeld migraine, wat veel meer is dan alleen hoofdpijn. Mensen ervaren vaak ook verminderd gezichtsvermogen, zijn misselijk en overgevoelig voor licht. Niet iedereen heeft deze symptomen maar voor iedereen met migraine is het een vervelende klacht waar ze soms zelfs door beperkt worden in hun dagelijkse leven. Gelukkig helpt botox tegen migraine goed en ervaren mensen daarna veel minder klachten.

De behandeling van migraine met botox prijs is relatief nieuw en wordt sinds een paar jaar toegepast. Vooral mensen met erg hardnekkige klachten blijken veel profijt te hebben bij een behandeling met botox. Het zal het aantal aanvallen verminderen en deze ook dragelijker maken.

De botox wordt ingespoten in het voorhoofd en in de frons. Over het algemeen zijn daar ongeveer 10 injecties voor nodig om voldoende effect te bereiken. Omdat botox een spierontspanner is, zullen de spieren bij je hoofd zich minder strak kunnen aanspannen, hetgeen zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de klachten. Om die reden hebben ook mensen met bijvoorbeeld dystonie of spasticiteit vaak erg veel profijt bij een behandeling met botox. De behandeling moet ongeveer na drie maanden worden herhaald. Bij een zal het langer werken en bij de ander misschien wat korter. Wanneer de spieractiviteit weer begint toe te nemen, is dit meestal het punt waarop herhaling nodig is.

Voor meer info : website bezoeken