Weblinkjes
Image default
Beauty en verzorging

Oogleden laten liften door een ervaren plastisch chirurg

Heeft u een bepaalde leeftijd bereikt en zijn door de jaren heen uw oogleden gaan hangen? Geen nood, want u kunt tegenwoordig op een veilige manier uw oogleden laten liften. Hiervoor brengt u het best een bezoek aan Clinic 12B, waar u een ervaren plastisch chirurg in Antwerpen vindt die uw oogleden op een veilige en professionele manier kan liften. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat hier allemaal bij komt kijken? Lees dit artikel dan snel verder en kom meer te weten over de dienstverlening van deze kliniek!

Uw ogen opnieuw laten stralen

Heeft u last van huidoverschot bij uw ogen en zijn deze daarom gaan hangen? Dan helpt deze plastisch chirurg uit Antwerpen u hier graag vanaf. Als u ervoor kiest om uw oogleden te laten liften, dan verdwijnt uw vermoeide indruk en krijgt u een veel jongere blik. Tijdens een kleine ingreep van ongeveer anderhalf uur, wordt het huidoverschot bij de ogen en de onderliggende spier weggenomen, waardoor u een strakkere huid krijgt. Uiteraard neem deze plastisch chirurg uit Antwerpen vooraf de procedure grondig met u door, zodat u weet wat u te wachten staat. De sneden die gemaakt worden om de oogleden te liften, liggen in de natuurlijke plooien, en zijn dus niet zichtbaar. U ziet dus vrijwel geen littekens.

Laat uw oogleden liften door een professional

U heeft beslist dat u uw oogleden wilt laten liften. Nu hoeft u alleen nog maar een afspraak te maken bij deze plastisch chirurg uit Antwerpen, zodat u de procedure in gang kunt zetten. Surf snel naar www.clinic12b.be en raadpleeg de contactgegevens van deze specialist. Als u een afspraak maakt, wordt u snel en in alle discretie geholpen, zodat u heel binnenkort van uw onzekerheden af bent. Heeft u nog specifieke vragen? Stel deze dan zeker aan uw chirurg, zodat u met een gerust hart de ingreep ondergaat.