Weblinkjes
Image default
Woning en Tuin

Riool verstopt? Vind hier de oplossing!

 

Er is niks zo vervelend als een verstopping in het riool, het zorgt voor stank en overlast in huis. Wanneer je op zoek bent naar een goede en betrouwbare ontstopper, kijk dan eens bij ontstoppingsdienst Gent. Ontstoppingsdienst Gent heeft goede reviews, het is een lokale partij die altijd voor je klaar staat en vaak dezelfde dag nog op locatie is.

Wat te doen bij een verstopping?

Een afvoer die niet goed doorloopt of stank in huis. Een verstopping zorgt vaak voor veel overlast doordat ook het toilet en de douche niet te gebruiken zijn. Een eerste stap is de plopper, een oplossing in het geval van een verstopping die hierdoor los schiet, dit geldt echter maar in sommige gevallen. Een tweede oplossing is een vloeibare ontstopper, wanneer de handleiding gevolgd wordt kan dit een goede oplossing voor het probleem zijn. Wanneer dit ook niet werkt, wordt het tijd om een ontstopper in te schakelen. Er zijn nog wel andere mogelijkheden, maar die veroorzaken vaak meer problemen wanneer ze niet goed uitgevoerd worden. De Gentse ontstoppingsdienst is te bereiken via www.rioolprobleemkwijt.be. De vakmannen staan 24/7 voor je klaar om je zo snel mogelijk van het probleem af te helpen.

Wat doet een expert?

De expert zal in eerste instantie een inspectie doen, het riool wordt gecontroleerd om de oorzaak te achterhalen. Aan de hand van deze eerste inspectie wordt een plan opgesteld. Na overleg zal de expert aan de slag gaan om het probleem te verhelpen, hij heeft de juiste middelen bij zich om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen te verhelpen. De expert zal ook tips geven hoe je een verstopping het best kunt voorkomen. Een voorbeeld hiervan is opletten met wat je wegspoelt. Veel mensen zijn zich niet bewust van de impact van etensresten en haren. Daarnaast komt het regelmatig voor dat kinderen per ongeluk zaken zoals speelgoed doorspoelen. Ook dit kan leiden tot verstopping. Naast verstopping kan verzakking of schade aan het riool ook een oorzaak zijn van rioolproblemen. Om ernstige rioolproblemen te voorkomen is het verstandig om met enige regelmaat inspectie uit te laten voeren aan het riool en indien nodig het riool door te laten spuiten. Dit is vooral aan te raden bij een openbaar toilet of in een druk kantoor. Op deze plaatsen wordt het riool zwaar belast, wat kan leiden tot verstoppingen. Het is daarom ook aan te raden om een prullenbak in de toiletruimte te plaatsen, zodat dingen die niet in het riool horen, in de prullenbak gegooid kunnen worden. Daarnaast is het aan te raden om dun toiletpapier te gebruiken, hoe dikker het papier, des te groter de kans op verstopping.

Voor meer info : website bezoeken