Weblinkjes
Image default
Woning en Tuin

Quick-Step vinyl vloer voor een moderne look

Wanneer je bij Quick-Step voor een vinyl vloer kiest, kun je uit een heleboel stijlvolle kleurenvariaties en prints kiezen. Zo kun je helemaal on trend zijn met de marmeren print of kun je voor een betonlook gaan, waarmee je een strakke uitstraling kunt creëren.

Ook als voordelige optie kun je vinyl goed kiezen. Dit materiaal is over het algemeen beter betaalbaar dan andere vloerbedekking. De zachte onderlaag zorgt voor een warm en aangenaam effect wanneer je over deze vloer loopt. En dankzij de waterbestendige functie is vinyl ook heel goed te gebruiken in de keuken en badkamer.

Waterdichte en krasbestendige vloer

De Quick-Step vinyl vloeren zijn extra goed beschermd tegen vlekken, water en andere vormen van slijtage. Met de afgedichte toplaag worden vlekken, krassen en vuil in het vinyl voorkomen. Daarnaast kun je met de waterdichte functie van het vinyl vaarwel zeggen tegen vochtproblemen.

De volledig waterbestendige vinyl vloeren maken ook het schoonmaken gemakkelijk. Ook kun je de vinylvloer van Quick-Step gemakkelijk en snel plaatsen vanwege het Uniclic Multifit systeem. Bij bestelling van je vloer krijg je alle nodige accessoires direct meegeleverd, zodat je met een complete verzameling aan de slag kunt gaan met het leggen van je vinyl vloer.

Het schoonhouden van een vinyl vloer

Je kunt een vinyl vloer goed en makkelijk schoonhouden. Zo heeft Quick-Step speciale schoonmaakmiddelen die je hiervoor kunt gebruiken. Deze kun je apart bestellen wanneer je je vloer aanschaft. Om extra lang van je vloer te kunnen genieten is het verstandig om een vloermat te plaatsen, zodat het ergste vuil hier bij binnenkomst op blijft zitten.

Er zijn diverse trucjes om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden, waaronder bijvoorbeeld het gebruik van azijn voor een frisse uitstraling. Agressieve reinigingsmiddelen werken bij een vloer juist averechts.

Voor meer info : website bezoeken