Weblinkjes
Image default
Vakantie

Vastgoed investeren als vervanger van de lage rente

Bent u van plan binnenkort in vastgoed te investeren? Dit is een goed alternatief ten opzichte van de lage spaarrente. Heeft u al eens nagedacht te investeren in Center Parcs Vastgoed? Hierbij heeft u de zekerheid van een vast rendement met de looptijd van circa 15 jaar. Investeren in vastgoed is onder normale omstandigheden niet eenvoudig, want hoe weet u zeker dat u geld steekt in het juiste pand? Bij vakantieparken is dat doorgaans anders. Hierbij investeert u in vastgoed dat haar waarde door de jaren heen behoudt.

Beginnen met vastgoed investeren?

Investeren in vastgoed brengt vaak enige risico’s met zich mee, maar niet wanneer u zich heeft verzekerd van een vast rendement over een dergelijke lange looptijd. Wilt u een veilige bestemming voor uw spaargeld, dan is dit uw kans. Vastgoed is in deze vorm een belegging waarmee u stabiel en met zekerheid uw vermogen verhoogt. Daarnaast kent u ongetwijfeld ook de aanhoudende populariteit van de resorts van Center Parcs. Hiervan wordt u een onderdeel wanneer u investeert in hun vastgoed. Geen lastige constructies, maar een vast rendement met lange looptijd én kans om nog extra rendement veilig te stellen door tendensen in de markt.

Is het lastig om te starten met investeren?

Waarin iemand zijn of haar vermogen investeert kan verschillen. De één houdt het bij passieve indexen, terwijl de ander risico (durft) te nemen en uit meerdere bronnen een vermogen weet te realiseren. Vastgoed investeren binnen deze constructie levert u een gegarandeerde Return On Investment (ROI); dat maakt het de ultieme mogelijkheid om met uw gespaarde vermogen écht een extra inkomen te verdienen. Waar investeert u in? Een bekend resort in eigen land, diverse faciliteiten zoals zwembaden en sauna’s, restaurants en meer. Center Parcs Vastgoed investeert al jaren in het vastgoed van vakantieparken en kan ook voor u veel betekenen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/