Weblinkjes
Image default
Rechten

Deze advocaat met ruime ervaring staat u bij tijdens uw echtscheiding

U heeft besloten om te gaan scheiden of u wilt de samenleving met uw partner beëindigen. Wat nu? Hoe pakt u dit het best aan? Bij een echtscheiding moet u van alles regelen en er komt een hoop bij kijken. Zo heeft u om de echtscheiding aan te vragen een advocaat nodig. Bent u nog op zoek naar een ervaren advocaat in Antwerpen die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Anteius helpt u graag verder.

Een onafhankelijk advocatenkantoor

Anteius is een advocatenkantoor in Antwerpen waarbij ze hun cliënten een volledig gamma aan van kwaliteitsvolle dienstverlening bieden op juridisch gebied. Aan ervaring ook geen gebrek. Sommige advocaten zijn namelijk reeds actief sinds 1976! Wanneer u graag een advocaat wilt bij een echtscheiding, betaalt u bij hen een correct tarief. Tevens geniet u altijd van ruime ervaring en expertise.

Juridische hulp tijdens en na uw echtscheiding

Een echtscheiding ondergaat u met uw ex-partner, maar een advocaat kan daarbij ook niet ontbreken. Een advocaat helpt u bij uw echtscheiding bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Mocht het met de hulp van bemiddeling niet lukken om er samen uit te komen, dan volgt er een dagvaarding voor de vrederechter. De advocaat van Anteius zal u dan bijstaan en uw belangen behartigen in de rechtbank. Niet alleen tijdens, maar ook zeker na de scheiding rekent u op juridische hulp van dit advocatenkantoor. Wordt de alimentatie niet correct betaald? Dan wordt er naar een gepaste oplossing gezocht.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer weten wat een advocaat voor u kan betekenen tijdens uw echtscheiding? Heeft u een juridische vraag of wilt u dat zij u bijstaan bij een zaak? De experts van dit kantoor vertellen u graag meer. Neem contact met hen op en maak een afspraak. Dan nodigen zij u graag uit op kantoor om de zaak te bespreken.

https://anteius.be