Weblinkjes
Image default
Mode en Kleding

De kwaliteit van Fjallraven

De algemene consensus is dat het merk Fjallraven geweldige kwaliteitsproducten maakt, en dat hun outdooruitrusting zeer goed presteert en heel lang meegaat.

Het ademend vermogen van de meeste jassen is een andere belangrijke factor die de prijzen van het merk gerechtvaardigd maakt, en hun veelzijdigheid en mogelijkheid om gewaxt te worden is ook een groot pluspunt, gezien het feit dat je het ademend vermogen en de weerbestendigheid van de jas kunt aanpassen aan je eigen wensen.

Deze producten gaan om de zoveel tijd in de uitverkoop en we zouden je eerlijk gezegd aanraden om dat in de gaten te houden als je een Fjällräven ontwerp wilt uitproberen.

Is Fjällräven te duur?
Dat hangt ervan af wat je te duur vindt. Zijn er betere ontwerpen op de markt voor vergelijkbare prijzen? Misschien wel.

Maar als het om een product gaat dat jaren meegaat en zeer goed presteert, is de prijs zeer gerechtvaardigd.

Is Fjällräven goedkoper in Europa?
Niet per se. Als je online koopt, krijg je te maken met dezelfde prijzen als iedereen. In de winkel kan dat afhangen van de tijd van het jaar, of er een uitverkoop is of niet, enzovoort.

Is een Kånken rugzak de moeite waard?
Als je een casual, dagrugzak wilt, dan is dit een goede rugzak voor dat doel. Hij is comfortabel, praktisch en de minimalistische stijl kan ook heel aantrekkelijk zijn.

Als je echter op zoek bent naar een meer technisch ontwerp om mee te nemen op een trektocht of langere reizen, dan denken wij dat je beter voor een ander ontwerp kunt gaan.