Weblinkjes
Image default
Huishoudelijk

Verlichting LED, wat heeft het u te bieden?

Verlichting LED staat er vooral om bekend het jongere, energiezuinigere broertje van de gloei- en halogeenverlichting te zijn. Talloze malen is het in het nieuws geweest omdat het een stuk beter voor het milieu is dan zijn ouderwetse soortgenoten. LED is voor veel mensen dan ook de eerste stap naar een milieuvriendelijker huishouden. Wat veel mensen echter vaak vergeten is dat verlichting LED u veel meer te bieden heeft dan energiezuinigheid alleen. LED is bijvoorbeeld ook heel sfeervol en kent ontelbaar veel mogelijkheden. Vandaar dat we in dit artikel wat verder ingaan op de voordelen van verlichting LED buiten de energiezuinigheid om. Veel mensen denken vaak dat LED een saai eentonig licht heeft. Dit klopt echter helemaal niet want met LED kunt u de sfeer juist zo bepalen zoals u dat zelf het liefst heeft.

Gaat u voor een frisse, heldere sfeer met bijvoorbeeld wit licht of kiest u voor een warme, romantische ambiance met een warmwit licht boven uw eiken eettafel? Voor de mensen onder ons die niet kunnen kiezen zijn er ook nog de RGB spots. Met behulp van een afstandsbediening kunt u deze in maar liefst 16 verschillende kleuren laten schijnen. Ook kunt u ervoor kiezen om dimbare LED verlichting aan te schaffen. Zo bent u helemaal in control over de sfeer in uw huishouden. Ook wordt er van LED vaak gedacht dat je er niet veel verder mee komt dan de woonkamer en de slaapkamer.

Ook dit is complete onzin want voor letterlijk iedere ruimte in uw huishouden is er wel een prachtige LED spot. Van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs de moeilijker te verlichten ruimtes zoals de badkamer en de tuin hebben hun eigen verlichting LED. Doordat deze lampen speciaal ontworpen zijn, zijn ze bestand tegen de hogere vochtgehaltes in deze ruimtes. Op het internet zijn er verschillende sites zoals led-verlichting-led.be die u verlichting LED van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.

Voor meer info : website bezoeken