Weblinkjes
Image default
Eten en drinken

Iedereen laten genieten met een mobiele frituur aan huis

Een puntzak met heerlijke artisanale Belgische frietjes – dat zal ongetwijfeld iedereen wel smaken! Maar wanneer u een groot evenement in aantocht hebt en graag iedereen van deze klassieke lekkernij wilt voorzien, dan moet u denken aan handige oplossingen. Zelf alle frietjes bakken lijkt onbegonnen werk en daarbij wilt u niet dat de gasten lang op hun honger moeten zitten. Wat dacht u van een mobiele frituur aan huis? Bij Friet & Co verlenen ze deze service al jaren en horen ze telkens tevreden stemmen over hun dienstverlening. U kunt hen inhuren om hun foodtruck aan uw evenementen of feestelijke gelegenheid te plaatsen en twee uur lang friet te bakken voor het hele gezelschap. Zo brengt u échte frieten van de frituur heel dichtbij!

Al 15 jaar garanderen ze smaakgenot voor de grootste groepen

De mobiele frituur aan huis van Friet & Co is al 15 jaar lang een ongelofelijk succes. Met honderden geslaagde frietevents elk jaar komen klanten steeds weer terug en vertrouwen ze in de diensten van deze ervaren cateraar. Dankzij een zeer vlotte en professionele bediening gecombineerd met artisanaal bereide frietjes is alles altijd naar wens. Daarbij geniet u van een zeer correcte prijskwaliteitsverhouding en heeft u als gastheer de mogelijkheid om de snacks voor de avond te kiezen. Hiervoor werken ze met drie verschillende formules maar uiteraard zijn aanpassingen op maat van uw wensen mogelijk.

Maak de juiste keuze

Begint u al te watertanden bij de gedachte aan die warme puntzak met deze overheerlijk goudbruine lekkernij? Dan maakt u met deze mobiele frituur aan huis van Friet & Co altijd de juiste keuze. Omdat iedereen wel geniet van frietjes, weet u zeker dat al uw gasten lekker zullen eten. Daarbij kiezen ze zelf welke snack ze wensen uit de formule die u hen aanbiedt. Informeer naar alle mogelijkheden bij het enthousiaste team van Friet & Co!