Weblinkjes
Image default
Entertainment

Wat is de prijs voor een ballonvaart?

Overal op het internet kan je verschillende prijzen van een ballonvaart terugvinden. Je vraagt je waarschijnlijk af, wat zijn de verschillen en waar boek ik best een ballonvlucht. Wij hebben een vergelijk gemaakt van al de verschillende opties. Er is ook een groot verschil of je de kostprijs wilt weten van een gewone ballonvaart of een privé ballonvlucht.

Wat is het verschil tussen een standaard ballonvaart of ballonvaren privé?

Bij een gewone ballonvaart zit je niet alleen in een mand, maar zijn er nog andere mensen die ook een ticketje hebben geboekt voor een ballonvaart. In deze manden waarin je je luchtballonvlucht uitvoert is uiteraard ruimte genoeg.

Bij een privé ballonvlucht heb je een volledige luchtballon voor jouw, er bestaan verschillende soorten luchtballonvaarten. Je kan ballonvaren voor 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 personen. Iedere luchtballon heeft uiteraard een ander formaat van ballonmand die eronder hangt. Het unieke aan een privé ballonvaart is dat buiten de piloot er geen andere mensen aan deze vlucht zullen deelnemen.

Prijs ballonvaarten standaard

Hoeveel is de prijs voor verschillende ballonvaarten? Dit hangt af van de regio waarin je je ballonvaarten boekt. Wil je een ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken, daar betaal je al gouw 129 euro per persoon. Verkies je toch liever om geen pottenkijkers tijdens je ballonvlucht en wil je volledig privé ballonvaren? Dan komt de prijs voor 2 personen op 600 euro.

Hieronder kan je een overzichtje terugvinden van de prijs van de ballonvaarten Oost-Vlaanderen: 129 euro per persoon, ballonvlucht Antwerpen: 139 euro per persoon, ballonvaren Vlaams-Brabant: 139 euro per persoon, luchtballonvaart Limburg: 145 euro per persoon, luchtballonvlucht West-Vlaanderen: 145 euro per persoon.

Prijs privé ballonvlucht

Hieronder kan prijzen terugvinden van je privé ballonvluchten: een privé 2 personen: 600 euro, de privé 3 personen: 675 euro, privé 4 personen: 700 euro, privé 5 personen: 750 euro.

Wil je een gepersonaliseerde offerte op maat neem even vrijblijvend met ons contact op. Wij van C-Air helpen je graag verder om al je vragen te beantwoorden.

 

https://www.cair-ballonvaart.be/2020/12/08/wat-kostprijs-een-ballonvaart/