Weblinkjes
Image default
Aanbiedingen

Nieuws over de showbizz

Lees het snel, Romina uit Boer Zoekt Vrouw heeft nu echt besloten om het huisje waar ze zo hard gewerkt voor heeft, te gaan verkopen om bij Jan te gaan wonen. Oh en wist jij het al, Marc van Ranst heeft zeer slecht nieuws voor kappers. Trouwens, had jij al gehoord dat Margriet Hermans laaiend is op de mensen die tomaten gooiden naar Jambon? Bovendien, nu moet ik je gelijk ook maar even vertellen dat Courtney van 13 een zo goed was dat ze bij Britain’s Got Talent een Golden Buzzer kreeg? Zij heeft echt veel talent in zingen.

 

Al dit soort leuke nieuws feitjes en veel meer vind jij op de website Showbizz24.be. Dit is echt een website waar je al het laatste showbizz nieuws met één klik op de knop te zien krijgt. En in tijden zoals deze is het af en toe wel echt heel erg fijn om even afgeleid te zijn van het dagelijks leven. De meeste van onze levens zijn best wel monotoon geworden, we staan op, we eten wat, we gaan achter onze laptops zitten, we werken, we wandelen een rondje, we koken, we kijken wat leehnavasor filmpjes, en we gaan weer slapen. En de volgende dag doen we weer precies hetzelfde. Het voelt voor de meeste mensen echt als een uitzichtloze situatie, we weten niet wanneer we klaar zijn met corona, dus we moeten er tot die tijd maar het beste van maken.

 

Hoe maak je er dan het beste van? Dat doe je door jezelf af en toe eens uit die dagelijkse sleur te halen. Dat doe je door elke dag iets anders te doen, iets om het patroon te ontbreken. Wat denk je er van om lekker celebrity nieuws te gaan lezen in plaats van wat filmpjes te kijken? Wat dacht je er van om te gaan tennissen met je buurman in plaats van een rondje te lopen? Wat dacht je er van om eens eten te bestellen in plaats van het zelf te koken? Er zijn zo veel mogelijkheden om je dagelijkse routine te veranderen, om het een beetje spannend te houden. Maak dan ook gebruik van die mogelijkheden!

 

Voor meer info : website bezoeken