Ga vol vertrouwen de weg op dankzij een bedrijfsautoverzekering

Wanneer u de juiste bedrijfsautoverzekering afsluit weet u zeker dat uw werknemers voortaan veilig op pad gaat. Zijn de sales medewerkers in uw bedrijf regelmatig onderweg om bij klanten op bezoek te gaan? Bezoekt u een aantal keren per jaar een congres? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Wat precies de reden is dat het verstandig is om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter? Dat heeft alles te maken met de unieke extra’s waarvan u profiteert bij dit bedrijf. Zo wordt het afsluiten van de verzekering voor bedrijfsauto’s wel erg aantrekkelijk. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Rijdt u rond in een auto van de zaak? Stelt u zich dan eens voor dat u schade rijdt met deze auto. Weet u precies wat u moet gaan doen in deze situatie? De specialisten van Poliscounter vertellen u er graag alles over. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.