Een salmonella onderzoek laat u door dit bedrijf uitvoeren

Naar een bedrijf die het salmonella onderzoek voor u uit kan voeren hoeft u niet verder te zoeken. Mérieux NutriSciences voert dit onderzoek veelvuldig uit voor uiteenlopende industrieën. Hiermee is de missie om de veiligheid op het gebied van wereldwijde volksgezondheid te waarborgen. Er wordt gebruikgemaakt van een internationaal netwerk van geaccrediteerde laboratoria. Wilt u een professioneel salmonella onderzoek laten uitvoeren? Of heeft uw organisatie behoefte aan een Listeria analyse? In beide gevallen is het verstandig om contact op te nemen met deze organisatie? Zij denken graag met u mee en bieden altijd een onderzoeksvoorstel die naadloos op uw wensen aansluit.

Voldoe aan de microbiologische eisen in verordening EU 2073/2005 dankzij een Listeria analyse

Om de kwaliteit en veiligheid van voedingsproducten te garanderen is het aan te raden om een Listeria onderzoek te laten uitvoeren. Met betrekking tot de groei van Listeria voert Mérieux NutriSciences onderzoek en challenge testen uit. Hierdoor voldoen uw producten aan de

microbiologische eisen in verordening EU 2073/2005. Het bedrijf beschikt over een globaal netwerk van meer dan 75 laboratoria in meer dan 18 landen. Voor wereldwijde producten biedt dit bedrijf dan ook een fijne uitkomst. Mérieux NutriSciences heeft geruime ervaring en streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan de volksgezondheid. Dit doen ze door de veiligheid van een heel scala aan voedingsproducten te waarborgen me onder meer een Listeria analyse en salmonella onderzoek.

Een salmonella onderzoek voor verschillende producten

Een bacterie komt al snel voor. Denk hierbij aan dierlijke producten, rauwe groenten en fruit. Doordat salmonella overleeft in het water en de bodem, verspreidt het zich op een snel tempo. Daarom is het verstandig om op tijd een salmonella onderzoek uit te laten voeren. Mérieux NutriSciences is hierbij graag van dienst. Ze voeren verschillende onderzoeken uit, maar ook zaken zoals een Listeria analyse komen aan bod. U ontvangt altijd een passend advies, afgestemd op het product waar u mee werkt. De analyses worden uitgevoerd door een internationaal netwerk geaccrediteerde laboratoria met een grondige kennis van specifieke eisen voor een bepaalde branche.