Stel het interieur van een waterdichte koffer volledig naar wens samen

Weet u welke mogelijkheden u heeft waar u bij de kofferfabrikant uit Den Haag uit kunt kiezen? Deze specialist heeft een gevarieerd assortiment. Van presentatiekoffers tot aan flightcases en van kunststof koffers tot aan koffers uit de Gefken collectie, door het ruime aanbod is er voor iedere branche een passende uitkomst. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen. Zo bent u verzekerd van een koffer met interieur naar keuze van uitstekende kwaliteit.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Op het gebied van koffers zijn er veel mogelijkheden. Zo denkt u aan slimme koffers die in contact staan met een smartphone, aan flightcases met gps, aan LED verlichting in een koffer en aan koffers met biometrie. Hierdoor trekken de producten nog meer de aandacht tijdens het geven van presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of kwalitatieve flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Naar wat voor koffer bent u op zoek? De koffer wordt altijd geleverd met een interieur op maat. Hierin zijn de mogelijkheden zeer divers. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.