New Motion laadpaal laten plaatsen op iedere gewenste plek

Rijdt u in een elektrische auto? Dan is het noodzakelijk om deze op tijd op te laden. U wilt altijd een laadpaal vinden, als u dat nodig heeft. Maar hoe regelt u dit? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Voor dat u een New Motion laadpaal laat plaatsen, wilt u weten wat de kosten zijn. Dat is logisch. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Charge Pro helpt u graag bij het kopen van de juiste laadpaal. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpunten of laadpalen laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Profiteer van de vele voordelen die het laten plaatsen van laadpalen of laadpunten te bieden hebben. Zo kiest u voor de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Zo weet u zeker dat u meerwaarde creëert voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.