Houd altijd het overzicht over de staat van uw SAP BO Migratie

Overweegt u om over te gaan op SAP BO Migratie? In dat geval is het verstandig om dit traject uit te besteden aan een bedrijf dat deskundig is op dit gebied. Een ervaren specialist in SAP BO migratie trajecten is het bedrijf Golden Query. Een groot voordeel wanneer u dit bedrijf inschakelt, is dat u heldere communicatie ervaart. Gedurende het gehele SAP BO Migratie traject, houdt de specialist u op de hoogte van de huidige staat. U bent er altijd van op de hoogte hoe de migratie loopt vergeleken met de planning en of de planning eventueel moet worden bijgesteld. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan én draait uw nieuwe SAP BO omgeving al binnen korte tijd.

Zo gaat het SAP BO Migratie traject in zijn werk

Wellicht is het iets voor uw bedrijf om een SAP BO Migratie traject in te gaan. Voordat u hiermee van start gaat, is het handig dat u van tevoren precies weet wat u van zo’n traject nu eigenlijk kunt verwachten. Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.

SAP BO Migratie als eerste stap voor het nemen van de juiste beslissing voor uw bedrijf

Hoe weet u nu van tevoren wat een goede beslissing is? Het is hiervoor belangrijk dat u data als basis stelt. Kies voor SAP BO Migratie om deze data weer te geven in een duidelijk overzicht. Deze duidelijke weergave van uw data, maakt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker. U kunt echter nog een stapje verder gaan: maak gebruik van Business Analytics. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht in uw bedrijfsprocessen en vergaart u meer kennis over wat er speelt binnen uw bedrijf en binnen uw werkveld. Op basis hiervan maakt u verantwoordelijke en betrouwbare beslissingen om zo de best mogelijke resultaten te halen met uw onderneming. 

Voor meer info : website bezoeken