Dit zijn de voordelen van borosilicaatglas

Wanneer u op zoek ben naar een stevige glassoort, komt u al snel uit bij borosilicaatglas. In vergelijking met andere soorten, gaat deze variant vele malen langer mee. Hierdoor is het uitermate geschikt om producten te maken, zoals maatcilinders en testbuizen. Doordat deze glassoort hittebestendig is, wordt het vaak gebruikt voor producten in laboratoria. Bent u op zoek naar een glasblazerij voor al uw borosilicaatglas? Dan bent u bij Jaap de Graaf Glasblazerij aan het juiste adres. Deze specialist is gespecialiseerd in het mechanisch en thermisch bewerken van glas. Hiervoor wordt er gewerkt met borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Jaap de Graaf Glasblazerij is de glaspartner voor al uw precisiewerk in onder meer de medische en chemische sector.

Technisch glas, zoals borosilicaatglas en kwartglas, bij een gespecialiseerde glasblazer

Overal komt glas terug. Zowel in huishoudens als in het bedrijfsleven wordt het gebruikt. Glas heeft heel wat technische toepassingen en wordt daarom ook in verschillende sectoren gebruikt. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor uw glaswerken is het wel handig dat u een partner heeft, die in staat is om al uw glasbenodigdheden te produceren. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken. 

Borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas bij een professionele glasblazerij

In bedrijfsleven heeft glas nog steeds een belangrijke functie. Is dat bij u ook het geval? Bent u werkzaam in een sector waar er regelmatig gebruik wordt gemaakt van producten, die uit hittebestendig glas moeten bestaan. Dan is Jaap de Graaf Glasblazerij uit Nuenen uw partner. Deze specialist vervaardigt producten uit borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvol glas dat chemisch resistent en UV-doorlatend is. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt. Wilt u graag een glazen meubel of sierstuk? Dat wordt met soda-lime glas gemaakt. Deze glassoort wordt ook gebruikt om gloeilampen te maken. Alle glasbewerkingen worden uitgevoerd in een nieuw machinepark, waarbij u ervan mag uit gaan dat alle producten op een kwaliteitsvolle manier gemaakt worden.