Weblinkjes
Image default
Woning en Tuin

Een uitgebreide collectie picknicktafels bij Jaap de Vries

Jaap de Vries in Ermelo heeft een uitgebreide collectie duurzame picknicktafels. Prachtige, robuuste en comfortabele tafels, in elke maat en uitvoering, van klein tot supergroot. Of het nu een grote tafel is voor uw hele gezin, met een inklapbare rugleuning of een mini-picknicktafel voor de kinderen. Er is voor iedereen wel een geschikt model.

 

Een aanwinst

Een mooie picknicktafel is voor elke tuin een aanwinst! Als de zon doorbreekt is deze direct klaar voor gebruik. Onverwacht bezoek is geen probleem, de tafel is zo gedekt. Voor een kop koffie, een zomerse lunch of een gezellige barbecue. Heerlijk buiten eten, met uw gezin of vrienden. En na een drukke werkdag even relaxen aan uw eigen tafel. Dat is pas echt genieten!

 

Duurzame kwaliteit

Maar ook voor bedrijven, scholen en gemeenten is er een uitgebreide keuze in duurzame en kwalitatief hoogstaande tafels. Voor op het schoolplein, in het park of het stadcentrum. Alle picknicktafels zijn vervaardigd van duurzame houtsoorten, zoals douglas en eiken. En alle modellen zijn onderhoudsvrij en weersbestendig, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Dat houdt in dat uw buitenmeubilair het hele jaar door buiten kan blijven staan. Jaap de Vries Ermelo geeft u voor al zijn modellen dan ook een garantie van 10 jaar.

 

Wilt u de complete collectie picknicktafels zien, kijk dan door op deze link naar onze website! Of kom langs bij Jaap de Vries in Ermelo en laat u informeren over de ruime keuzemogelijkheden. Gun uzelf zo’n prachtige picknicktafel voor jarenlang buitenplezier!

Voor meer info : website bezoeken