Kies voor één van de servicepakketten voor het onderhoud van uw nevelkoeling

Begrijpelijk is dat u niet altijd een koelinstallatie of verwarmingsinstallatie kunt controleren. Is het niet prettig als u dit in dat geval laat doen? Of u nu nevelkoeling of verwarming in uw varkensstal heeft, of misschien wel allebei, het is belangrijk om hier zo nu en dan onderhoud aan te laten plegen. U wilt dieren warm houden in de winter en koud in de zomer. Zo kunt u er jarenlang van genieten. U heeft toch immers ook het liefst een installatie die altijd precies werkt zoals het hoort? Door te kiezen voor de diensten van een specialist als Kolsters Installatie Techniek hoeft u zelf helemaal nergens aan te denken. Zij hebben namelijk verschillende servicepakketten samengesteld voor het onderhouden van de installaties in agrarische gebouwen. U kunt het zo simpel of uitgebreid maken als u zelf wilt. En vindt er onverwachts een storing plaats? Dan is de specialist 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Voorkom stress bij uw varken of kip met nevelkoeling

Bent u eigenaar van een bedrijf in de agrarische sector? Dan weet u als geen ander dat het welzijn van uw vee voorop staat. Net zoals mensen, vinden ook veel dieren een te hoge temperatuur niet prettig. Dieren kunnen zelfs in de stress raken wanneer de stal een te hoge temperatuur bereikt. Hittestress wordt dat ook wel genoemd. Hittestress is niet alleen uiterst oncomfortabel voor dieren, ze kunnen er zelfs door sterven. U kunt natuurlijk de deuren openzetten om te zorgen dat er wat meer frisse lucht de stallen in stroomt. Vaak is dit echter niet genoeg om de dieren voldoende koeling te bieden, vooral niet bij de grotere stallen. Door gebruik te maken van nevelkoeling, laat u de temperatuur in de stallen op een effectieve manier dalen. Kiest u ook voor verkoeling voor uw dieren door gebruik te maken van nevelkoeling? Laat deze dan installeren door Kolsters Installatie Techniek, een echte specialist als het om installaties in de agrarische sector gaat.

Kies voor een expert bij het installeren van nevelkoeling in uw stal

Loopt de temperatuur op? Zorg ervoor dat uw stallen gekoeld blijven! In de zomer stijgen de temperaturen regelmatig tot boven de 25 graden Celsius. Heerlijk wanneer u een dagje naar het strand gaat, maar niet voor dieren. Voor hen kan deze hitte zelfs dodelijk zijn. Dat is waarom het zo belangrijk is om een installatie voor nevelkoeling te installeren in uw stallen. Met Nevelkoeling worden kleine druppels water verdampt, waardoor er vocht wordt onttrokken aan de stal. Vaak gaat het bij nevelkoeling om aanzienlijke installaties, voornamelijk als u een grote stal wilt koelen. Dan komt een expert op het gebied van installatietechniek wel van pas. Een echte specialist op het gebied van nevelkoeling is Kolsters Installatie Techniek. Al meer dan 10 jaar houden zij zich bezig het installeren en onderhouden van verwarmings- en verkoelingsinstallaties in de agrarische sector. Succes verzekerd dus!

Voor meer info : website bezoeken