Een aanlegsteiger laten aanleggen door de specialist

Overweegt u om een aanlegsteiger te gaan laten bouwen? Dan is het een goed idee een erkende en bekwame specialist op het gebied van civieltechnische constructies en waterbouwkunde in te schakelen. Het is in zo’n geval fijn als u kunt rekenen op de jarenlange ervaring van De Vries Werkendam B.V. Al jarenlang realiseren zij projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Wilt u een aanlegsteiger vervangen? Of wilt u een nieuwe aanlegsteiger laten bouwen? Wanneer de oude aanlegsteiger er nog staat, dient deze eerst gesloopt te worden zodat er plaats is voor de nieuwe steiger. Daarna is het tijd om de onderbouw en de bovenbouw van de nieuwe aanlegsteiger aan te brengen. En uw nieuwe aanlegsteiger is gerealiseerd.

Naast een aanlegsteiger ook een brug laten bouwen door specialist

U kunt een deskundig en ervaren bedrijf als De Vries Werkendam B.V. inschakelen voor een veelzijdigheid aan bouwwerkzaamheden. Zo kunt u ze inschakelen voor het bouwen van een aanlegsteiger, maar ook voor bijvoorbeeld een brug. In de geoutilleerde werkplaats worden de constructies gemaakt waarmee bruggen gebouwd worden. Hier worden onder andere prefab onderdelen, zoals stootplaten, dekbanden en niet-seriematige producten gemaakt. Deze specialist schakelt u in voor allerlei soorten bruggen. Denk hierbij aan stalen bruggen, houten bruggen en betonbruggen. Naast bruggen, bent u hier ook aan het juiste adres voor het bouwen van kademuren, fietstunnels, viaducten en geluidsschermen. En wat dacht u van sluisdeuren, dit is de core business van dit bedrijf. Al jarenlang wisselen, renoveren, vervangen en vernieuwen zij zowel sluisdeuren al aanlegsteigers.

Een aanlegsteiger aanleggen? Vergeet de voorzieningen voor de elektriciteit niet!

Het plaatsen van een aanlegsteiger doet u niet zomaar. Het is belangrijk om van tevoren over een aantal dingen na te denken. Zo moet u ook de voorzieningen voor de elektriciteit en de verlichting aanbrengen. Dit is belangrijk, omdat de steiger in de avond en nacht goed zichtbaar is voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

Voor meer info : website bezoeken