Prachtige, duurzame busreizen van de specialist

Gaat u graag op vakantie, maar wilt u hierbij ook een beetje rekening houden met het milieu? Dat hangt veel af van de vorm van vervoer die u kiest. Kiest u voor een busreis van Busreizen Maaskant? Dan zit u goed. De bussen waar zij mee rijden zijn milieuvriendelijker dan een vliegtuig, boot of reizen met uw eigen auto. De bussen voldoen aan de meest strenge milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo draagt ook u uw steentje bij aan duurzaam toerisme en kunt met een gerust hart genieten van uw mooie vakantie, rondreis of dagtocht.

Waarom busreizen fijner zijn dan andere vormen van vervoer

Als u het met anderen over vakanties heeft, dan gaat het vaak over verre reizen met het vliegtuig, wat vaak gepaard gaat met lang wachten, weinig beenruimte en ellenlange rijen bij de paspoortcontroles. Waarom gaat u niet op een excursie of rondreis met de bus? Busreizen worden vaak vergeten, maar zijn ideaal wanneer u binnen Europa reist. Als u een busreis boekt bij Busreizen Maaskant, bent u verzekerd van een comfortabele reis met prachtig uitzicht. U wordt opgehaald op de gewenste tijd, bij de dichtstbijzijnde plaats. Geen wachtrijen, de bus rijdt altijd. Zo komt u echt uitgerust aan op uw bestemming.

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

Wist u dat het reizen met een bus een van de veiligste manieren is om mee te reizen? Tijdens een busreis van Busreizen Maaskant staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.