Laat winddoeken plaatsen na het aanleggen van uw tennisbaan door een specialist

Veel mensen die een tennisbaan laten aanleggen, zijn op zoek naar winddoeken van hoge kwaliteit om de baan compleet te maken. Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf die vele mogelijkheden aanbiedt. Ton de Rooij Tennis is zo’n bedrijf die winddoeken levert van uitstekende kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Wilt u een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving? Omdat u de voorzitter van een tennisvereniging bent? Of heeft u een grote zaal tot uw beschikking die perfect zou zijn voor een tennisbaan? Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Beschikt u over poreuze hardcourt tennisbanen? Een professioneel bedrijf is dé specialist in ieder type onderhoud van tennisbanen. Dit vergroot de levensduur van de baan, het elk jaar aanleggen van een tennisbaan is niet nodig. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Voor meer info : website bezoeken