Weblinkjes
Image default
Internet marketing

Hoe je vanaf het begin en zonder cheats populair wordt op Instagram: 10 tips en trucs


marketing handbook

Als je een beginnende blogger bent en ervan droomt populair te worden op Instagram, maar je weet niet hoe, lees dan dit artikel. We zullen u vertellen wat zal helpen om uw account te promoten en wat absoluut niet kan worden gedaan.

Beslis over een doel

Beantwoord jezelf, waarom heb je überhaupt populariteit op Instagram nodig, en welke roemcriteria passen bij jou persoonlijk? Hoeveel volgers heb je nodig om gelukkig te zijn? Gaat u geld verdienen op uw account? Waarom worden mensen Instagram-bloggers:

Promoot jezelf als persoon en verdien vervolgens geld met je talent. Sommige bloggers worden alleen populair vanwege hun charisma. De slimsten worden opgemerkt, uitgenodigd om in verschillende shows te fotograferen, contracten met hen sluiten voor reclame.

Hoe populair te worden op Instagram

Geld verdienen op een blog. Iemand maakt een account aan met als enige doel het verkopen van advertenties in het profiel.

Hoe geld verdienen aan populariteit op Instagram

Om mezelf als expert te promoten. Je kunt een expert zijn op een bepaald gebied, zoals een psycholoog, stylist, arts, bouwvakker. Populariteit op Instagram verhoogt uw waarde als expert – als gevolg hiervan kunt u meer klanten aantrekken, de servicekosten verhogen, online trainingen geven, boeken verkopen.

Persoonlijke merkpromotie

Als een hobby. Sommige bloggers doen gewoon wat ze leuk vinden en willen het met anderen delen. Dat wil zeggen dat ze zich in eerste instantie niet tot doel stellen om geld te verdienen op Instagram. Naarmate hun populariteit groeit, beginnen ze natuurlijk ook over te schakelen op het genereren van inkomsten.

Weiger vals spelen

Gebruik geen Instagram-promoties. Ieder. Helemaal. Vergeet ze gewoon. Hetzelfde geldt voor massa volgen, massa kijken en andere massa-activiteiten. En laat u niet misleiden door de verleidingen en betoverende resultaten die de bedrieglijke diensten beloven – de algoritmen van sociale netwerken zijn al lang vooruitgegaan en berekenen onmiddellijk zwarte promotiemethoden, waardoor oneerlijke bloggers worden geblokkeerd. Je moet dus alles zelf doen. Maar er zal meer motivatie zijn om te focussen op de kwaliteit van de inhoud.

Maak een verhaal

Tegenwoordig zijn Instagramverhalen het belangrijkste type inhoud met een eigen sfeer. In tegenstelling tot de tape, waar iedereen de foto mooier probeert te maken, kun je geen moeite doen met verhalen en gewoon jezelf zijn – hoe dan ook, ze verdwijnen na 24 uur. Verhalen maken het gemakkelijker om met het publiek te communiceren – om hun mening te krijgen, om advies te vragen en gewoon over elk onderwerp te communiceren. En er verschijnen regelmatig nieuwe stickers voor. Je kunt niet alleen korte video’s opnemen, maar ook live uitzenden.

Hoge betrokkenheid bij verhalen heeft een positief effect op de promotie van uw account in het algemeen, dus als u populair wilt worden, zorg er dan voor dat u verhalen maakt en statistieken erover analyseert om te begrijpen in welke richting u moet gaan.

 

U kunt ook geld verdienen met adverteren in verhalen, maar om ervoor te zorgen dat adverteerders aandacht aan u besteden, moet u video’s van hoge kwaliteit maken en een betalend publiek van abonnees hebben.

Gebruik grafische editors, sjablonen, video-ontwerpers

Dit zal helpen om uw inhoud te verbeteren en uw ideeën te realiseren …

…..en verder kan u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram influencer marketing hub

https://marketingbook.shop/