Een professioneel groutanker ondersteunt u bij uw project

Een klus met betrekking tot de verankering van wanden of de grond moet goed gebeuren. Deze projecten dragen wel een gigantisch risico met zich mee. U wilt natuurlijk niet dat de grond bezwijkt. Of dat een wand inzakt door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Een aannemer kan veel stress ervaren als het gaat om een groot project. Denk bijvoorbeeld aan de verankering van grond, een wand of een dam. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een professioneel en ervaren bedrijf in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Een groutanker wordt vaak gebruikt bij het aanleggen van een kanaal voor de scheepsvaart. Wilt u een specialist inschakelen die gebruikmaakt van dit materiaal en u helpt bij het verankeren van een dam of kade? Dan doet u er goed aan om uw opdracht voor te leggen aan De Vries Titan. Daarnaast wordt een groutanker ook toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.